Povezane vesti

Sukob koji trese EU; Norveška im poručuje: "Mi odlučujemo"

Sukob koji trese EU; Norveška im poručuje: "Mi odlučujemo"

B92 pre 2 sata
Evropska komisija objavila je danas da i dalje podržava moratorijum na razvoj novih nalazišta nafte i gasa na Arktiku, uprkos protivljenju Norveške, jednog od glavnih snabdevača Evrope energentima. Norveška poručuje da sama odlučuje o eksploataciji… »
Norveška odbija moratorijum EU na Arktiku: "Mi odlučujemo o svojim resursima"

Norveška odbija moratorijum EU na Arktiku: "Mi odlučujemo o svojim resursima"

NIN pre 3 sata
Evropska komisija objavila je danas da i dalje podržava moratorijum na razvoj novih nalazišta nafte i gasa na Arktiku, uprkos protivljenju Norveške, jednog od glavnih snabdevača Evrope energentima. Norveška poručuje da sama odlučuje o eksploataciji… »
EU i dalje traži moratorijum na nova bušenja na Arktiku, Norveška odbacuje apel

RTV pre 4 sati
BRISEL - Evropska komisija objavila je danas da i dalje podržava moratorijum na razvoj novih nalazišta nafte i gasa na Arktiku, uprkos protivljenju Norveške, jednog od glavnih snabdevača Evrope energentima. Norveška poručuje da sama odlučuje o… »
Borba za energente seli se na Arktik: Šta se menja ako Norveška ignoriše EU i otvori nova nalazišta?

Borba za energente seli se na Arktik: Šta se menja ako Norveška ignoriše EU i otvori nova nalazišta?

Telegraf pre 4 sati

Insajder pre 5 sati
Evropska komisija objavila je danas da i dalje podržava moratorijum na razvoj novih nalazišta nafte i gasa na Arktiku, uprkos protivljenju Norveške, jednog od glavnih snabdevača Evrope energentima. Foto: AP Photo/Ariana Cubillos Vlada u Oslu je… »
EU i dalje podržava moratorijum na nova bušenja na Arktiku, Norveška protiv

EU i dalje podržava moratorijum na nova bušenja na Arktiku, Norveška protiv

Politika pre 5 sati
Vlada u Oslu zadržava suvereno pravo da odobrava nova bušenja. Evropska komisija objavila je danas da i dalje podržava moratorijum na razvoj novih nalazišta nafte i gasa na Arktiku, uprkos protivljenju Norveške, jednog od glavnih snabdevača Evrope… »

Vesti dana »