Povezane vesti

"Bio sam na psihijatriji" Oglasio se bivši voditelj RTS nakon saobraćajne nesreće: "Čovek se zakucao u mene"

"Bio sam na psihijatriji" Oglasio se bivši voditelj RTS nakon saobraćajne nesreće: "Čovek se zakucao u mene"

Telegraf pre 1 dan
Igor Karadarević, direktor poznatog muzičkog festivala i nekadašnji voditelj RTS-a, oglasio se iz bolnice nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo. Otkrio je kako se trenutno oseća, kakve je povrede zadobio, ali i šta se dogodilo u trenutku udesa… »
(Video) Automobil demoliran, srča svuda po putu Jezive scene na mestu nesreće: Vozilo bivšeg voditelja RTS-a uništeno, šteta…

(Video) Automobil demoliran, srča svuda po putu Jezive scene na mestu nesreće: Vozilo bivšeg voditelja RTS-a uništeno, šteta…

Blic pre 8 sati
Igor je zadobio naprsnuće pršljena, povrede grudnog koša, ramena i noge, i dalje je na lekarskim pregledima. Bio je veoma uznemiren zbog incidenta i išao je kod psihijatra po pomoć. Direktor muzičkog festivala i bivši voditelj RTS-a, Igor Karadarević… »
"Bio sam na psihijatriji da me smire": Oglasio se bivši voditelj RTS-a nakon saobraćajne nezgode, izneo detalje

"Bio sam na psihijatriji da me smire": Oglasio se bivši voditelj RTS-a nakon saobraćajne nezgode, izneo detalje

Mondo pre 8 sati
Direktor poznatog muzičkog festivala i nekadašnji voditelj RTS-a, Igor Karadarević, doživeo je tešku saobraćajnu nesreću nakon čega je hospitalizovan. On se sada oglasio i otkrio kako se oseća. Igor se i dalje nalazi u bolnici i čeka da sva ispitivanja… »
"Pršljen je naprsao, ugruvan mi je grudni koš, ramena, noga": Nekadašnji voditelj RTS se oglasio iz bolnice nakon saobraćajke…

"Pršljen je naprsao, ugruvan mi je grudni koš, ramena, noga": Nekadašnji voditelj RTS se oglasio iz bolnice nakon saobraćajke…

Nova pre 8 sati
Direktor poznatog muzičkog festivala i nekadašnji voditelj RTS-a, Igor Karadarević, doživeo je tešku saobraćajnu nesreću nakon čega je hospitalizovan. Igor se i dalje nalazi u bolnici i čeka da sva ispitivanja budu završena, a kaže da je sreća da nije… »
Bivši voditelj RTS-a doživeo tešku saobraćajnu nezgodu: Evo u kakvom je stanju

Bivši voditelj RTS-a doživeo tešku saobraćajnu nezgodu: Evo u kakvom je stanju

Mondo pre 9 sati
Nekadašnji voditelj RTS-a, Igor Karadarević, doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu na putu ka Krupnju, u kojoj je nastala ogromna materijalna šteta od oko 100.000 evra. Do nezgode je došlo kada je vozilo iz suprotnog smera proklizalo na putu i direktno… »
Kola mu smrskana u sekundi Bivši RTS voditelj doživeo saobraćajku na putu ka Krupnju – hitno prevezen u bolnicu!

Kola mu smrskana u sekundi Bivši RTS voditelj doživeo saobraćajku na putu ka Krupnju – hitno prevezen u bolnicu!

Dnevnik pre 9 sati
Direktor jednog poznatog muzičkog festivala, Igor Karadarević, doživeo je tešku saobraćajnu nesreću na putu ka Krupnju, u kojoj je nastala ogromna materijalna šteta od oko 100.000 evra. Na sreću, u udesu nije bilo teško povređenih lica. Do nesreće je… »
Nekadašnji voditelj RTS imao saobraćajnu nezgodu: Prevezen u bolnicu, poznato u kakvom je stanju

Nekadašnji voditelj RTS imao saobraćajnu nezgodu: Prevezen u bolnicu, poznato u kakvom je stanju

Nova pre 9 sati
Direktor poznatog muzičkog festivala i nekadašnji voditelj RTS-a, Igor Karadarević, doživeo je saobraćajnu nezgodu dok se kretao ka Krupnju. Do udesa je došlo kada je automobil iz suprotnog smera proklizao na putu i direktno udario u vozilo kojim je… »
"Bio sam na psihijatriji da me smire" Bivši voditelj RTS-a se oglasio iz bolnice nakon saobraćajne nesreće: "Odjednom se…

"Bio sam na psihijatriji da me smire" Bivši voditelj RTS-a se oglasio iz bolnice nakon saobraćajne nesreće: "Odjednom se…

Blic pre 8 sati
Automobil mu je potpuno uništen, a i žena iz drugog vozila je ozbiljno povređena. Porodica je uz njega, a lekari ga još uvek pregledaju i vrše analize Direktor poznatog muzičkog festivala i nekadašnji voditelj RTS-a, Igor Karadarević, doživeo je tešku… »
Nekadašnji Rts voditelj doživeo saobraćajnu nezgodu! Prevez odmah u bolnicu

Nekadašnji Rts voditelj doživeo saobraćajnu nezgodu! Prevez odmah u bolnicu

Kurir pre 9 sati
Direktor jednog poznatog muzičkog festivala, Igor Karadarević, doživeo je tešku saobraćajnu nesreću na putu ka Krupnju, u kojoj je nastala ogromna materijalna šteta od oko 100.000 evra. Na sreću, u udesu nije bilo teško povređenih lica. Do nesreće je… »
Bivši voditelj RTS-a doživeo saobraćajnu nezgodu: Hitno prevezen u bolnicu

Bivši voditelj RTS-a doživeo saobraćajnu nezgodu: Hitno prevezen u bolnicu

Blic pre 9 sati
Nesreća se desila kada je automobil iz suprotnog smera proklizao i direktno udario u njegovo vozilo. Nije bilo teško povređenih, a pričinjena materijalna šteta procenjuje se na oko 100.000 evra. Direktor poznatog muzičkog festivala i nekadašnji voditelj… »
Bivši voditelj RTS-a doživeo saobraćajnu nezgodu: Hitno hospitalizovan, šteta 100.000 evra?!

Bivši voditelj RTS-a doživeo saobraćajnu nezgodu: Hitno hospitalizovan, šteta 100.000 evra?!

Telegraf pre 9 sati
Direktor jednog poznatog muzičkog festivala, Igor Karadarević, doživeo je udes na putu ka Krupnju, u kojoj je nastala ogromna materijalna šteta od oko 100.000 evra. Na sreću, u udesu nije bilo teško povređenih lica. Kako se navodi, do nesreće je došlo… »

Vesti dana »