Povezane vesti

Gaštarov na spisku reprezentacije Severne Makedonije: "Ovo sam sanjao kao dete"

Gaštarov na spisku reprezentacije Severne Makedonije: "Ovo sam sanjao kao dete"

B92 pre 16 sati
Matej Gaštarov doživeo je neverovatan uspon u prethodnom periodu, ekspresno je od igrača koji je bio u drugom planu stigao do statusa jednog od najvažnijih fudbalera Alberta Rijere, a sada je usledio i poziv u seniorsku reprezentaciju. Gaštarov je rođen… »
Gaštarov ostvaruje snove: Spreman sam da igram na bilo kojoj poziciji, očekujem da pobedimo Švajcarsku

Gaštarov ostvaruje snove: Spreman sam da igram na bilo kojoj poziciji, očekujem da pobedimo Švajcarsku

Večernje novosti pre 18 sati
NAJLEPŠE snove živi fudbaler Crvene zvezde Matej Gaštarov. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Mladi vezista se ustalio u prvom timu Crvene zvezde, a dobio je i poziv u seniorsku reprezentaciju Severne Makedonije. Ovaj 19-godišnjak iz Skoplja je otkrio da… »
Matej Gaštarov iz Zvezde neće igrati za Srbiju: "Od malih nogu sanjam samo ovaj dres"

Matej Gaštarov iz Zvezde neće igrati za Srbiju: "Od malih nogu sanjam samo ovaj dres"

Mondo pre 21 sat
Fudbalski savez Srbije (FSS) probao je da ubedi Mateja Gaštarova da obuče dres "orlova", ali od toga ipak neće biti ništa. Mladi i talentovani fudbaler Crvene zvezde, koji je "eksplodirao" po dolasku Alberta Rijere u Zvezdu, ipak je odlučio da igra za… »
Gaštarov jedva čeka debi za Makedoniju: „Sanjao sam ovo od malih nogu, uvek idem na pobedu!“

Gaštarov jedva čeka debi za Makedoniju: „Sanjao sam ovo od malih nogu, uvek idem na pobedu!“

Hot sport pre 20 sati
Veliki uspon Mateja Gaštarova dobio je još jednu potvrdu. Mladi fudbaler Crvene zvezde priključio se A reprezentaciji Severne Makedonije, čime je za svega nekoliko nedelja napravio dva ogromna koraka u karijeri. Najpre je dobio ozbiljnu priliku u prvom… »

Vesti dana »