Povezane vesti

"Pisao je o mojoj intimi, ko mi je otac": Bora Čorba planirao sa njom venčanje, pa je u pesmi žestoko isprozivao

"Pisao je o mojoj intimi, ko mi je otac": Bora Čorba planirao sa njom venčanje, pa je u pesmi žestoko isprozivao

Mondo pre 1 dan
Maja Jovanović, nekadašnja izabranica frontmena rok sastava "Riblja čorba", u dokumentarnom ostvarenju "Dozivanje anđela" otkrila je nepoznate detalje o ljubavi sa slavnim muzičarem. Ona se prisetila kako je izgledala njihova veridba upriličena noć uoči… »
"Ubila bih ga da sam mogla" Trebala je da se uda za Boru Čorbu, a onda ga je preko noći zamrzela: Otkrio je gde živim, ko mi…

"Ubila bih ga da sam mogla" Trebala je da se uda za Boru Čorbu, a onda ga je preko noći zamrzela: Otkrio je gde živim, ko mi…

Kurir pre 1 dan
Maja Jovanović, nekadašnja izabranica frontmena rok sastava „ Riblja čorba“, u dokumentarnom ostvarenju „Dozivanje anđela“ otkrila je nepoznate detalje o ljubavi sa slavnim muzičarem. Ona se prisetila kako je izgledala njihova veridba upriličena noć uoči… »
"Pisao je da imam prljavu intimu, ko mi je otac, obelodanio gde živim" Bora Čorba je sa njom planirao venčanje, a onda je sve…

"Pisao je da imam prljavu intimu, ko mi je otac, obelodanio gde živim" Bora Čorba je sa njom planirao venčanje, a onda je sve…

Blic pre 1 dan
Pesme 'Dva dinara druže' i 'Srećan put pišo moja mala' napisane su kao reakcija na njihovu rastanak i žestoko su uticale na Maju. Maja je priznala da ju je objavljivanje pesama šokiralo jer su otkrivale intimne detalje o njoj, a veza sa Borom ostala je… »

Vesti dana »