Povezane vesti

"Ostavljena da iskrvarim do smrti" Jovana Jeremić o najbolnijem periodu: "Izdaju ne praštam, sve ću vratiti"

"Ostavljena da iskrvarim do smrti" Jovana Jeremić o najbolnijem periodu: "Izdaju ne praštam, sve ću vratiti"

Telegraf pre 1 dan
Voditeljka Jovana Jeremić ponovo je govorila otvoreno o svom privatnom životu, a ovog puta osvrnula se na prethodnu emotivnu vezu i odnosa sa Draganom Stankovićem, ali i na odnos sa sadašnjim partnerom Milošem Stojanovićem Tigrom. Jovana je pričala o… »
"Ostavljena sam na podu da iskrvarim": Jovana Jeremić udarila na Dragana Stankovića, želi da mu se osveti

"Ostavljena sam na podu da iskrvarim": Jovana Jeremić udarila na Dragana Stankovića, želi da mu se osveti

Mondo pre 1 dan
Voditeljka Jovana Jeremić ponovo je uzdrmala javnost šokantnim priznanjima o svom privatnom životu tokom gostovanja u jednoj emisiji. Osim toga, dotakla se i odnosa sa bivšim partnerom Draganom Stankovićem. "Nisam htela da se poljubim sa Tigrom prvo veče… »
"Ostavljena sam na podu da iskrvarim bez poziva hitne pomoći" Jovana Jeremić šokirala, pa udarila na Dragana Stankovića…

"Ostavljena sam na podu da iskrvarim bez poziva hitne pomoći" Jovana Jeremić šokirala, pa udarila na Dragana Stankovića…

Blic pre 1 dan
Trenutno je srećna u vezi sa bokserom Milošem Stojanovićem, koji joj, kako kaže, ispunjava život. Naglasila je da izdaju ne prašta i da svakome planira sve da vrati. Voditeljka Jovana Jeremić ponovo je uzdrmala javnost šokantnim priznanjima o svom… »

Vesti dana »