Povezane vesti
Obradović se osvrnuo na odlazak iz Partizana i otkrio jedan detalj: "Gledao sam u plafon..."
Telegraf pre 1 dan
Rastanak Željka Obradovića i Partizana očigledno će ostati večita tema na koju će se svi vraćati. Sezona je tek počela, a sada se igra za slavu – klikni na link i priključi se EUROLEAGUE TELEGRAF FANTASY LIGI i pokaži šta znaš. TVOJ TIM. TVOJA LIGA… »
Željko Obradović otvorio dušu o Partizanu: „Otišao sam u stan i gledao u plafon, ne znam koliko dugo“
Hot sport pre 9 sati
Željko Obradović ponovo se osvrnuo na rastanak sa Partizanom, ali je ovoga puta otkrio detalj koji možda najbolje pokazuje koliko mu je čitava situacija teško pala. Aktuelni trener Panatinaikosa govorio je o danima koji su prethodili njegovom odlasku iz… »
Željko Obradović ponovo prozvao Mijailovića: Pričao o detalju iz Partizana koji nikada neće zaboraviti
Nova pre 9 sati
Željko Obradović, trener košarkaša Panatinaikosa, ponovo je govorio o situaciji o Partizanu iz perioda kada je bio na klupi beogradskih crno-belih. Željko Obradović se osvrnuo čuveni let koji je pratio neverovatan broj ljudi, kada je doputovao posle… »
Željko Obradović o odlasku iz Partizana: "Samo sam gledao u plafon..."
B92 pre 9 sati
Gotovo deset meseci nakon rastanka sa Partizanom, Željko Obradović prvi put je detaljnije govorio o emocijama koje su pratile njegov odlazak iz kluba. Najtrofejniji evropski trener gostovao je u podkastu "Evrolige i 6.75" gde se osvrnuo na period koji je… »
Željko progovorio o čuvenoj izjavi „ili ću ostati u Partizanu…“
Sport klub pre 10 sati
“Ne moram nikome da objašnjavam. Ko je shvatio razloge zbog kojih sam otišao – shvatio je. Ko nije, verovatno ih nikada neće shvatiti”, rekao je Željko Obradović o svom odlasku iz Partizana. “Ja se nalazim ovde, u klubu gde su ljudi imali mandat da mi… »
Obradović: Ljudi se hvataju za moj tajm-aut sa Aleksom, takav život danas živimo
Mondo pre 9 sati
Trener Panatinaikosa Željko Obradović govorio je u Atini o svojoj saradnji sa Aleksom Avramovićem, od kojeg je napravio plejmejkera u Humskoj i to reprezentativnog. Svestan je "Žoc" da je tajm-aut na kojem je dozivao Avramovića i ponavljao "Aleksa" ostao… »
Željko Obradović opet pecnuo Ostoju Mijailovića: "Ko nije shvatio što sam otišao iz Partizana, nikad neće"
Mondo pre 10 sati
Trener Partizana Željko Obradović govorio je u podkastu " 6.75 range" o svom burnom odlasku iz Partizana prošle jeseni i još jednom između redova poslao poruku predsedniku crno-belih Ostoji Mijailoviću. "Nema tu nekih specijalnih poruka, niti šta imam… »
Vesti dana »
Jutro vedro i hladno, tokom dana naoblačenje sa kišom, na najvišim planinama i sneg: temperatura od 15 do 20
Telegraf pre 14 minutajoš 4 povezane
Infantino: Otvoren sam za razgovore o reformi Fifa-e, predložiću nezavisnu reviziju
RTS pre 5 satijoš 2 povezane
Košta u UN: Međunarodno pravo sve češće krše i stalne članice Saveta bezbednosti
RTV pre 1 satjoš 2 povezane