Povezane vesti

"Kažu da sam veštica": Snežana Đurišić o mlađim kolegama imala da kaže samo jedno

"Kažu da sam veštica": Snežana Đurišić o mlađim kolegama imala da kaže samo jedno

Mondo pre 9 sati
Snežana Đuričić pred početak snimanja nove epizode muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" progovorila je o duetima, ali i tituli "estradne majke" koju su joj dodelile mlađe kolege. Na samom početku razgovora osvrnula se na pesme Tome Zdravkovića, od čije je… »
"Kažu da sam veštica" Snežana Đurišić priznaje šta je istina o njenoj ličnosti, a šta potpuna laž: Kad me upoznaju...

"Kažu da sam veštica" Snežana Đurišić priznaje šta je istina o njenoj ličnosti, a šta potpuna laž: Kad me upoznaju...

Kurir pre 10 sati
Snežana Đuričić pred početak snimanja nove epizode muzičkog takmičenja " Zvezde Granda" progovorila je o Tomi Zdravkoviću, duetima, ali i tituli "estradne majke" koju su joj dodelile mlađe kolege. Naime, Snežana se osvrnula na pesme Tome Zdravkovića, od… »
(Video) "Kažu da sam veštica" Snežana Đurišić o mlađim kolegama, duetima, Tomi Zdravkoviću, iznela jasan stav: "To je mali…

(Video) "Kažu da sam veštica" Snežana Đurišić o mlađim kolegama, duetima, Tomi Zdravkoviću, iznela jasan stav: "To je mali…

Blic pre 10 sati
Snežana Đuričić govorila je o Zvezdama Granda, Tomi Zdravkoviću i svojoj ulozi u muzičkoj sceni. Smatra da danas nema takvih pesama kao nekada, ali veruje da će sadašnji trend proći. Snežana Đuričić pred početak snimanja nove epizode muzičkog takmičenja… »

Vesti dana »