Povezane vesti

"Pomozite mi!" Anica Milenković traži rođenog brata, uputila javni apel: "Ako ovo stigne do tebe..."

"Pomozite mi!" Anica Milenković traži rođenog brata, uputila javni apel: "Ako ovo stigne do tebe..."

Telegraf pre 11 sati
Pevačica Anica Milenković prvi put je javno progovorila o bolnim detaljima iz svog detinjstva, nasilju koje je trpela od strane oca, ali i o porodičnoj priči koja je godinama ostala bez odgovora. Njena majka je, kako je ispričala Anica, na porođaju čula… »
"Pomozite mi" Anica Milenković traži rođenog brata, prvi put iznela potresne detalje iz detinjstva pa uputila javni apel: "Ako…

"Pomozite mi" Anica Milenković traži rođenog brata, prvi put iznela potresne detalje iz detinjstva pa uputila javni apel: "Ako…

Blic pre 12 sati
Anica Milenković je prvi put javno govorila o nasilju koje je trpela od oca i traumama iz detinjstva. Njena majka je do kraja života verovala da je sin živ, a Anica sada želi da sazna istinu. Pevačica Anica Milenković po prvi put je javno progovorila o… »
"Ako ovaj video stigne do tebe..." Anica Milenković traži rođenog brata: Prvi put otkrila bolnu priču iz detinjstva i…

"Ako ovaj video stigne do tebe..." Anica Milenković traži rođenog brata: Prvi put otkrila bolnu priču iz detinjstva i…

Kurir pre 13 sati
Anica Milenković ne može da se pohvali srećnim detinjstvom. Još kao devojčica pretrpela je nasilje od strane rođenog oca, zbog čega je bila prinuđena da pobegne iz porodičnog doma. Pevačica je sada odlučila da otkrije i još neke detalje iz mračne… »

Vesti dana »