Povezane vesti
Deo pokreta "Mi - Snaga naroda" odlučio da neće na izbore, Nestorović hoće
Radio 021 pre 5 sati
Deo Predsedništva Mi snaga naroda doneo odluku da ne izlazi na izbore, dostaviće odluku RIK-u. Deo članova Predsedništva pokreta "Mi - Snaga naroda", koji osporava odluku Skupštine tog pokreta o njihovoj smeni, saopštio je da je doneo odluku da ne… »
Pokret „Mi snaga naroda“ ne izlazi na izbore
Ozon press pre 5 sati
Председништво Покрета Ми снага народа одржало је седницу у понедељак 21. септембра, у просторијама Покрета у Кировљевој 37 на Бановом брду, након што члановима Председништва није омогућен приступ централи у Булевару ослобођења 83. Како се наводи у… »
Deo Predsedništva "Mi - snaga naroda" doneo odluku da ne izlazi na izbore, dostaviće odluku RIK-u
N1 Info pre 6 sati
Deo članova Predsedništva pokreta Mi snaga naroda, koji osporava odluku Skupštine tog pokreta o njihovoj smeni, saopštio je da je večeras održao sednicu Predsedništva na kojoj je doneo odluku da ne učestvuje na predstojećim vanrednim parlamentarnim… »
Deo Predsedništva Mi snaga naroda doneo odluku da ne izlazi na izbore, dostaviće odluku RIK-u
Nova pre 6 sati
Deo članova Predsedništva pokreta Mi snaga naroda, koji osporava odluku Skupštine tog pokreta o njihovoj smeni, saopštio je da je večeras održao sednicu Predsedništva na kojoj je doneo odluku da ne učestvuje na predstojećim vanednim parlamentarnim… »
Deo Predsedništva Mi - Snaga naroda doneo odluku da ne izlazi na izbore
Newsmax Balkans pre 6 sati
Deo članova Predsedništva pokreta Mi - snaga naroda, koji osporava odluku Skupštine tog pokreta o njihovoj smeni, saopštio je da je održao sednicu na kojoj je doneo odluku da ne učestvuje na vanrednim parlamentarnim izborima 25. oktobra. Sednici… »
Vesti dana »
FIFA pravi nove poteze: Đani Infantino otkrio šta će predložiti!
Večernje novosti pre 3 satajoš 2 povezane
Međunarodni tim pozitivno ocenio osposobljenost jedinica VS za mirovne operacije
Telegraf pre 11 minutajoš 1 povezana