Povezane vesti
Pavić (Autentična desnica): Samo mi nudimo jasnu politiku, protiv sam ubijanja politike
Serbian News Media pre 13 sati
Politikolog Aleksandar Pavić, kandidat za poslanika na listi "Autentična desnica", Nove Demokratske stranke Srbije (Nova DSS) i Monarhista, izjavio je da je prihvatio angažman jer "postoji stvarano realna mogućnost da (u Skupštini) nema nikoga ko zastupa… »
Pavić (Autentična desnica): Jasna politika prema EU - saradnja može, ali ne i članstvo
Nova pre 13 sati
Politikolog Aleksandar Pavić, kandidat za poslanika na listi "Autentična desnica", Nove Demokratske stranke Srbije (Nova DSS) i Monarhista, izjavio je da je prihvatio angažman jer "postoji stvarano realna mogućnost da (u Skupštini) nema nikoga ko zastupa… »
Pavić (Autentična desnica): Samo mi nudimo jasnu politiku
Danas pre 13 sati
Politikolog Aleksandar Pavić, kandidat za poslanika na listi „Autentična desnica“, Nove Demokratske stranke Srbije (Nova DSS) i Monarhista, izjavio je da je prihvatio angažman jer „postoji stvarano realna mogućnost da (u Skupštini) nema nikoga ko zastupa… »
Pavić (Autentična desnica): Jasna politika prema EU - saradnja može, ali ne i članstvo
N1 Info pre 13 sati
Vesti dana »
Srdanović na dočeku biciklista u Novom Sadu: Napravićemo Srbiju zemljom u kojoj institucije funkcionišu
Radio 021 pre 52 minutajoš 27 povezanih
EU ukinula sankcije Putinovim najmoćnijim oligarsima: Kijev besan zbog sramnog poteza u Briselu
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana