Povezane vesti

Pavić (Autentična desnica): Samo mi nudimo jasnu politiku, protiv sam ubijanja politike

Pavić (Autentična desnica): Samo mi nudimo jasnu politiku, protiv sam ubijanja politike

Serbian News Media pre 13 sati
Politikolog Aleksandar Pavić, kandidat za poslanika na listi "Autentična desnica", Nove Demokratske stranke Srbije (Nova DSS) i Monarhista, izjavio je da je prihvatio angažman jer "postoji stvarano realna mogućnost da (u Skupštini) nema nikoga ko zastupa… »
Pavić (Autentična desnica): Jasna politika prema EU - saradnja može, ali ne i članstvo

Pavić (Autentična desnica): Jasna politika prema EU - saradnja može, ali ne i članstvo

Nova pre 13 sati
Politikolog Aleksandar Pavić, kandidat za poslanika na listi "Autentična desnica", Nove Demokratske stranke Srbije (Nova DSS) i Monarhista, izjavio je da je prihvatio angažman jer "postoji stvarano realna mogućnost da (u Skupštini) nema nikoga ko zastupa… »
Pavić (Autentična desnica): Samo mi nudimo jasnu politiku

Pavić (Autentična desnica): Samo mi nudimo jasnu politiku

Danas pre 13 sati
Politikolog Aleksandar Pavić, kandidat za poslanika na listi „Autentična desnica“, Nove Demokratske stranke Srbije (Nova DSS) i Monarhista, izjavio je da je prihvatio angažman jer „postoji stvarano realna mogućnost da (u Skupštini) nema nikoga ko zastupa… »

N1 Info pre 13 sati

Vesti dana »