Povezane vesti
Marko Nikolić: Citirajte me, Partizan će za dva meseca biti u prve tri ekipe
Danas pre 2 sata
Šef stručnog štaba grčkog šampiona AEK-a Marko Nikolić je ovih dana ponovo u Beogradu. Poznat je kao veliki partizanovac, a nekada je i vodio crno-bele, pa je normalno da priča o svom bivšem klubu. – Moramo da ga podržavamo, moramo Sašu Ilića da… »
Marko Nikolić "zapalio" Grobare: Zapamtite moje reči, Partizan će za dva meseca biti...
Večernje novosti pre 2 sata
Srpski stručnjak veruje u svoje crno-bele. Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages/ Koliko Marko Nikolić (47) znači navijačima Partizana suvišno je pričati, ali u trenucima kada klub prolazi kroz najteži period u svojoj istoriji, podrška od sjajnog trenera… »
Odjekuju reči Marka Nikolića o Partizanu: "Citirajte me za dva meseca..."
B92 pre 4 sati
Bivši trener Partizana, a sada šef stručnog štaba atinskog AEK-a, Marko Nikolić retko izlazi u medije, a sada je jednim gostovanjem pokrio dosta tema iz sveta fudbala. Trenutno najbolji srpski trener je u emisiji "Super indirektno" na TV Una… »
Veliki miljenik Grobara veruje Saši Iliću, poslao poruku crno-beloj javnosti: "Citirajte me, Partizan..."
Telegraf pre 3 sata
Jedan od najboljih srpskih trenera, aktuelni šef struke AEK-a - Marko Nikolić, gostovao je u emisiji "Super Indirektno kod Popa i Milana", u kojoj je između ostalog govorio i o situaciji u Partizanu. Crno-beli imaju jedan od najgorih startova u istoriji… »
Osvojio je poslednju titulu sa Partizanom, sada je otkrio kog igrača bi odmah kupio i odveo iz Humske
Telegraf pre 3 sata
Niko nije mogao ni da pretpostavi da će Marko Nikolić biti "vlasnik" poslednje titule Partizana u Superligi Srbije, pošto je to bilo u sezoni 2016/17. Ipak, usledila je dominacija Crvene zvezde koja traje i dan danas, dok tim iz Humske nije u zavidnom… »
Nikolić: Partizan će biti u prve tri ekipe, moramo podržati Ilića
Sport klub pre 5 sati
Najuspešniji srpski trener i šef stručnog štaba grčkog šampiona AEK-a Marko Nikolić ovih dana je ponovo u Beogradu. Jedan je od govornika na drugom Adria forumu, posvećenom razvoju fudbala u regionu, a domaćin je upravo srpska prestonica. Osvojena titula… »
Partizanovo dno ga nije pokolebalo: Marko Nikolić već vidi drugačiju sliku – „Citirajte me za dva meseca, pa kažite da li sam…
Hot sport pre 6 sati
Bivši trener crno-belih veruje da će Partizan posle prvenstvene pauze početi da se penje na tabeli i za dva meseca biti među prve tri ekipe! Partizan se nalazi u jednom od najtežih perioda u novijoj istoriji, ali čovek koji je sa crno-belima osvojio… »
Vesti dana »
U Srbiji danas naglo zahlađenje, kiša i prvi sneg na planinama
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 34 povezane
Izabran predsednik Saveta REM-a: Evo ko će obavljati ovu funkciju
Mondo pre 31 minutajoš 42 povezane
Aleksić saopštio da se koalicija Narodna Srbija zvanično povlači, neće učestvovati na izborima
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih
Novac danas dobilo 4,9 miliona građana Srbije: Evo kako se odvija isplata 6.000 dinara u Poštanskoj štedionici
Mondo pre 10 minutajoš 71 povezana
Bela kuća pokrenula ‘Tramp TV’ posle njegove rampe medijima
Južne vesti pre 40 minutajoš 14 povezanih