Povezane vesti

"Tata je rekao - Tu sam za mesec dana - i nije se vratio." Ćerka Voje Brajovića otkrila nepoznate detalje: "Baba me je čuvala…

"Tata je rekao - Tu sam za mesec dana - i nije se vratio." Ćerka Voje Brajovića otkrila nepoznate detalje: "Baba me je čuvala…

Kurir pre 24 minuta
Septembar za Iskru Brajović nije samo početak jeseni. Taj mesec u njenom sećanju nosi mnogo dublje značenje, jer je vezan za period detinjstva kada se porodični život kakav je poznavala zauvek promenio. Ćerka glumca Voje Brajovića i njegove prve supruge… »
"Tata će reći - tu sam za mesec dana. I neće se vratiti nikad": Iskra Brajović evocirala uspomene na detinjstvo

"Tata će reći - tu sam za mesec dana. I neće se vratiti nikad": Iskra Brajović evocirala uspomene na detinjstvo

Nova pre 1 sat
Glumica Iskra Brajović je na Instagramu podelila pesmicu koju je napisala pre par godina, a u kojoj evocira uspomene na period kada su njeni roditelji, legendarni glumac Voja Brajović i njegova prva supruga Ljiljana, bili zajedno. Iskra je napisala da za… »
"Tata je rekao tu sam za mesec dana i nikad se nije vratio" Potresni detalji detinjstva ćerke Voje Brajovića: "Baba me je…

"Tata je rekao tu sam za mesec dana i nikad se nije vratio" Potresni detalji detinjstva ćerke Voje Brajovića: "Baba me je…

Blic pre 5 sati
Voje Brajovića sa prvom suprugom Ljiljanom, dobio je dvoje dece, ćerku Iskru koja je krenula njegovim stopama i sina Vukotu. Iskra je sada na Instagramu emotivnom objavom mnoge rastužila kada je evocirala uspomene iz detinjstva. Iskra je rekla da je u… »

Vesti dana »