Povezane vesti

Jovana Jeremić odrešila kesu za tigrov rođendan: Evo gde je voditeljka odvela verenika, strastveno se ljubili pred svima i…

Jovana Jeremić odrešila kesu za tigrov rođendan: Evo gde je voditeljka odvela verenika, strastveno se ljubili pred svima i…

Blic pre 4 sati
Jovana je otkrila da se oporavlja od operacije grudi, ističući veliku bol i cilj prirodnog izgleda. Naglasila je da operacija nije povezana sa venčanjem, već da joj je prioritet nova sezona i karijera. Domaći mediji uslikali su voditeljku Jovanu Jeremić… »
"Bilo je suza, verovao je i kada ja nisam" Jovana Jeremić puca od sreće, ne može da obuzda emocije: Javno se obratila Tigru…

"Bilo je suza, verovao je i kada ja nisam" Jovana Jeremić puca od sreće, ne može da obuzda emocije: Javno se obratila Tigru…

Blic pre 12 sati
Jovana Jeremić je nedavno priznala da Tigra vidi kao oca svog deteta. Ova emotivna objava ubrzo je prikupila veliki broj lajkova i čestitki pratilaca koji su slavljeniku. Voditeljka Jovana Jeremić još jednom je raznežila i zatekla javnost emotivnom… »
Slavlje kod Jovane Jeremić i Tigra! Voditeljka pokazala kakvo mu je iznenađenje priredila: "Prvi poklon..."

Slavlje kod Jovane Jeremić i Tigra! Voditeljka pokazala kakvo mu je iznenađenje priredila: "Prvi poklon..."

Telegraf pre 12 sati
Jovana Jeremić ponovo je privukla pažnju javnosti objavom na Instagramu posvećenom njenom partneru Milošu Stojanoviću Tigru. Voditeljka je podelila njegov profil i ponosno pokazala da je dobio verifikaciju na društvenoj mreži. Uz fotografiju je istakla… »
Slavlje u domu Jovane Jeremić i Tigra: Voditeljka pokazala šta je dečku spremila za rođendan: "Prvi poklon, moja ljubav"

Slavlje u domu Jovane Jeremić i Tigra: Voditeljka pokazala šta je dečku spremila za rođendan: "Prvi poklon, moja ljubav"

Blic pre 16 sati
Jovana smatra Miloša idealnim alfa muškarcem. Naglasila je da pravi muškarac treba da poštuje i voli ženu. Voditeljka Jovana Jeremić ponovo je privukla pažnju javnosti novom objavom na Instagramu posvećenom njenom partneru Milošu Stojanoviću Tigru. Ona… »

Vesti dana »