Povezane vesti

Tadić: Kao da nikada nisam ni odlazio iz reprezentacije

Tadić: Kao da nikada nisam ni odlazio iz reprezentacije

Sport klub pre 28 minuta
Dušan Tadić se posle dve godine vratio u reprezentaciju Srbije povodom čega je dao intervju za zvanični sajt FSS. Tadić je sa 111 utakmica rekorder po broju nastupa u dresu reprezentacije Srbije, a postigao je i 23 gola za „orlove“. On trenutno igra za… »
Tadić posle dve godine u reprezentaciji: "Tu sam da budem lider, da preuzmem odgovornost"

Tadić posle dve godine u reprezentaciji: "Tu sam da budem lider, da preuzmem odgovornost"

Newsmax Balkans pre 2 sata
Fudbaler Dušan Tadić vratio se u reprezentaciju Srbije posle više od dve godine, a kako je rekao, oseća se kao da nikada nije ni odlazio. "Imam osećaj kao da nikada nisam ni odlazio. Sve su to naši ljudi, sa svima sam ostao u dobrim odnosima“, rekao je… »
Tadić ponovo u dresu Srbije: Uželeo sam se svih, vidim da sam potreban i da mogu da pomognem

Tadić ponovo u dresu Srbije: Uželeo sam se svih, vidim da sam potreban i da mogu da pomognem

RTS pre 3 sata
Reprezentativac Srbije Dušan Tadić vratio se u nacionalni tim posle nešto više od dve godine, a po povratku je poručio da ima osećaj kao da nikada nije ni odlazio i da je ponovo tu da pomogne Srbiji. Tadić je sa 111 utakmica rekorder po broju učešća u… »
(Video) Dušan Tadić ponovo u dresu Srbije: Kao da nikada nisam ni odlazio, reprezentacija uvek nedostaje

(Video) Dušan Tadić ponovo u dresu Srbije: Kao da nikada nisam ni odlazio, reprezentacija uvek nedostaje

Dnevnik pre 3 sata
Dušan Tadić je posle dve godine pauze kada je rekao „zbogom“ reprezentaciji Srbije, ponovo sa „orlovima“. Reprezentacija je u ponedeljak počela pripreme za Ligu nacija, a na spisku selektora Veljka Paunovića je i Tadić. – Imam osećaj kao da nikada nisam… »
Tadić: Kao da nikada nisam ni odlazio, tu sam da pomognem reprezentaciji

Tadić: Kao da nikada nisam ni odlazio, tu sam da pomognem reprezentaciji

RTV pre 3 sata
STARA PAZOVA - Kao da nikada nisam ni odlazio, tu sam da pomognem Srbiji, izjavio je danas fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Tadić, koji se posle nešto više od dve godine vratio u nacionalni tim. Tadić je sa 111 utakmica rekorder po broju nastupa u… »
Tadić: Tu sam da pomognem Srbiji

Tadić: Tu sam da pomognem Srbiji

Politika pre 3 sata
Povratak Dušana Tadića u nacionalni tim posle nešto više od dve godine. Kao da nikada nisam ni odlazio, tu sam da pomognem Srbiji, izjavio je danas fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Tadić, koji se posle nešto više od dve godine vratio u nacionalni… »
Prvi intervju Tadića od povratka u reprezentaciju, otkrio pozadinu odluke da ponovo obuče dres Srbije

Prvi intervju Tadića od povratka u reprezentaciju, otkrio pozadinu odluke da ponovo obuče dres Srbije

Nova pre 4 sati
Dušan Tadić ponovo će nositi dres reprezentacije Srbije nakon što je prethodno doneo odluku da završi reprezentivnu karijeru pre više od dve godine. Sto jedanaest utakmica. Rekord srpskog reprezentativnog fudbala. Skoro decenija sa kapitenskom trakom… »
"Kada sam se povukao..." Dušan Tadić otkrio zašto se vratio u reprezentaciju Srbije!

"Kada sam se povukao..." Dušan Tadić otkrio zašto se vratio u reprezentaciju Srbije!

Kurir pre 4 sati
Sa 111 utakmica je prvi na listi fudbalera po broju nastupa u dresu Srbije, a sada će, nakon promene selektora, ponovo zaigrati za nacionalni tim. Pre više od dve godine, nakon Evropskog prvenstva u Nemačkoj, Dušan Tadić se oprostio od reprezentacijem… »
Tadić ponovo u reprezentaciji Srbije: Kao da nisam ni odlazio, osećam potrebu da pomognem

Tadić ponovo u reprezentaciji Srbije: Kao da nisam ni odlazio, osećam potrebu da pomognem

Večernje novosti pre 5 sati
DUŠAN Tadić se vratio u reprezentaciju i zbog toga nije krio oduševljenje. FOTO: FSS Fudbaleri NEC-a je istakao da se oseća sjajno i da je sa svima ostao u dobrom odnosu. - Imam osećaj kao da nikada nisam ni odlazio. Sve su to naši ljudi, sa svima sam… »
Dušan Tadić otkrio ko ga je vratio u reprezentaciju Srbije, jednom rečenicom "pecnuo" Piksija

Dušan Tadić otkrio ko ga je vratio u reprezentaciju Srbije, jednom rečenicom "pecnuo" Piksija

Telegraf pre 4 sati
Dušan Tadić se vratio u reprezentaciju Srbije i to je bila vest koja je bila najglasnija i najzvučnija pre objavljivanja i tokom samog objavljivanja spiska Veljka Paunovića. On je za Fudbalski savez Srbije otkrio ko je odigrao ključnu ulogu. - Ključnu… »
Jedan razgovor promenio je sve: Tadić otkrio kako je došlo do povratka u reprezentaciju!

Jedan razgovor promenio je sve: Tadić otkrio kako je došlo do povratka u reprezentaciju!

Hot sport pre 5 sati
Tadić je posle više od dve godine ponovo među „orlovima“, a sada je otkrio šta je presudilo da promeni odluku! Dušan Tadić ponovo je u reprezentaciji Srbije. Posle više od dve godine od odluke da završi reprezentativnu karijeru, nekadašnji kapiten… »
Srbija će videti novog Dušana Tadića: "Zvali su me ranije, ali sada je pravi trenutak"

Srbija će videti novog Dušana Tadića: "Zvali su me ranije, ali sada je pravi trenutak"

Mondo pre 5 sati
Rekorder reprezentacije Srbije Dušan Tadić vratio se među "orlove" i spreman je da ponovo da sve od sebe za nacionalni grb. Kako kaže, osećaj je kao da nije ni odlazio, a ključnu ulogu kod njegovog povratka imali su selektor Veljko Paunović i generalni… »
Dušan Tadić: "Kao da nikada nisam odlazio" VIDEO

Dušan Tadić: "Kao da nikada nisam odlazio" VIDEO

B92 pre 5 sati
Dušan Tadić, rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Srbije sa 111 utakmica, posle više od dve godine vratio se u nacionalni tim i biće na raspolaganju selektoru Veljku Paunoviću. Tadić je posle povratka u Staru Pazovu govorio o razlozima zbog kojih… »

Vesti dana »