Povezane vesti

Autor snimka koji u SNS-u vide kao poziv na silovanje: Reč "Ćacika" neki vid tepanja, ne odnosi se na žene

Autor snimka koji u SNS-u vide kao poziv na silovanje: Reč "Ćacika" neki vid tepanja, ne odnosi se na žene

N1 Info pre 7 sati
Živko Gvozdenović našao na meti tabloida Informer, ali i aktivistkinja Srpske napredne stranke koje ga optužuju da je putem svog Instagram naloga pozvao na silovanje pripadnica Srpske napredne stranke. Naime, tvrde da je sporan video koji je Gvozdenović… »
Živko Gvozdenović za „Vreme“ o „ćacikama“: Zgrožen sam i zabrinut

Živko Gvozdenović za „Vreme“ o „ćacikama“: Zgrožen sam i zabrinut

Vreme pre 7 sati
„Čitam šta pišu o meni, a ne mogu da poverujem, kao da nije stvarno. Zgranut sam jednostavno. Sve me je to zateklo kod tašte u inostranstvu, a ljudi mi masovno savetuju da se ne vraćam u Srbiju“ - ovo je prva reakcija Živka Gvozdenovića iz Sremske… »
Živko Gvozdenović za Danas o napadima Informera: „Ćacika“ nema veze sa ženama ni nasiljem

Živko Gvozdenović za Danas o napadima Informera: „Ćacika“ nema veze sa ženama ni nasiljem

Danas pre 9 sati
Živko Gvozdenović se našao na meti Informera koji ga optužuje da je putem svog Instagram naloga pozvao na silovanje pripadnica Srpske napredne stranke. Naime, tabloidima je sporan video koji je Gvozdenović objavio u kojem pita „Gde ćemo sa ćacikama 26… »

Vesti dana »