Povezane vesti
Narodna stranka ide samostalno na izbore, odustali od koalicije sa Pokretom "Mi - snaga naroda"
Newsmax Balkans pre 1 sat
Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je da ta partija na parlamentarne izbore 26. oktobra neće izaći u koaliciji sa pokretom "Mi snaga naroda", kako je prvobitno bilo najavljeno. Gajić je u pisanoj izjavi rekao da će to učiniti zbog… »
"Zbog ozbiljnih zdravstvenih problema dr Nestorovića doneli smo odluku": Narodna stranka ide samostalno na izbore
Mondo pre 1 sat
Narodna stranka ipak izlazi samostalno na izbore u Srbiji, iako je ranije najavljeno da će to učiniti zajedno sa pokretom "Mi - snaga naroda" na čijem čelu je dr Branimir Nestorović. To je potvrdio Vladimir Gajić, rekavši da stranka ide samostalno na… »
Narodna stranka ne ide na izbore sa pokretom Mi – Snaga naroda: Gajić najavio samostalan nastup
NIN pre 2 sata
Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je da ta stranka neće nastupiti u koaliciji sa pokretom Mi - Snaga naroda na vanrednim parlamentarnim izborima, zakazanim za 25. oktobar. Narodna stranka će, prema njegovim rečima, na izbore izaći… »
"Odustajemo od koalicije zbog ozbiljnih zdravstvenih problema Nestorovića": Narodna stranka na izbore ide samostalno
Nova pre 2 sata
Narodna stranka Vladimira Gajića ipak neće izaći na parlamentarne izbore u koaliciji sa pokretom "Mi snaga naroda" Branimira Nestorovića, iako je saradnja dve stranke prethodno bila dogovorena i javno objavljena. Iz Narodne stranke kao razlog za… »
Narodna stranka izlazi samostalno na izbore
Sputnik pre 2 sata
Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je danas da su, zbog ozbiljnih zdravstvenih problema Branimira Nestorovića, u stranci doneli odluku da ne idu na izbore u koaliciji sa „Mi snaga naroda“, pre svega iz „etičkih razloga zbog poštovanja… »
Gajić: Narodna stranka na izbore bez Nestorovića, od sutra prikupljanje potpisa
Serbian News Media pre 2 sata
Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je danas da ta partija na naredne parlamentarne izbore ipak neće izaći u koaliciji sa pokretom Mi snaga naroda, kako je prvobitno bilo najavljeno, zbog ozbiljnih zdravstvenih problema predsednika tog… »
Pravo u centar pre 2 sata
Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je danas da ta partija na naredne parlamentarne izbore ipak neće izaći u koaliciji sa pokretom Mi snaga naroda, kako je prvobitno bilo najavljeno, zbog ozbiljnih zdravstvenih problema predsednika tog… »
Obrt: Narodna stranka na izbore izlazi samostalno, ništa od koalicije sa pokretom dr Nestorovića
Morava info pre 2 sata
ČAČAK – Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je da ta stranka na izbore izlazi samostalno, a ne na zajedničkoj listi sa pokretom “Mi snaga naroda“ dr Branislava Nestorovića. On je istakao da je ta odluka doneta iz “etičkih razloga“. Izvor… »
Beta pre 2 sata
Gajić: Narodna stranka na izbore bez Nestorovića, od sutra prikupljamo potpise
Radio 021 pre 2 sata
Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je danas da ta partija na naredne parlamentarne izbore ipak neće izaći u koaliciji sa pokretom Mi snaga naroda, kako je prvobitno bilo najavljeno. Kao razlog naveo je ozbiljne zdravstvene probleme… »
Narodna stranka odustaje od koalicije sa "Mi – Snaga naroda"
N1 Info pre 3 sata
Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je da ta partija na naredne parlamentarne izbore ipak neće izaći u koaliciji sa pokretom "Mi snaga naroda", kako je prvobitno bilo najavljeno, zbog ozbiljnih zdravstvenih problema predsednika tog pokreta… »
Radio sto plus pre 2 sata
“Nažalost, zbog ozbiljnih zdravstvenih problema Branimira Nestorovića doneli smo odluku da ne idemo na izbore u koaliciji sa Mi snaga naroda, pre svega iz etičkih razloga zbog poštovanja prema privatnosti Nestorovića, koji je u ovom trenutku sprečen da… »
Euronews Srbija saznaje: Narodna stranka ne ide na izbore sa Pokretom Mi - Snaga naroda
Euronews pre 3 sata
Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić oglasio se o nastupu na vanrednim parlamentarnim izborima 25. oktobra. On je u izjavi za Euronews Srbija istakao da su, zbog "ozbiljnih zdravstvenih problema prof. dr Nestorovića" doneli odluku da ne idu na… »
Gajić: Narodna stranka neće izaći na izbore u koaliciji sa pokretom Branimira Nestorovića
Insajder pre 3 sata
Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je danas da su, zbog ozbiljnih zdravstvenih problema Branimira Nestorovića, u stranci doneli odluku da ne idu na izbore u koaliciji sa Mi snaga naroda, pre svega iz "etičkih razloga zbog poštovanja… »
Zbog ozbiljnih zdravstvenih problema dr Nestorovića... Gajić potvrdio da Narodna stranka ne ide na izbore sa pokretom "Mi -…
Blic pre 3 sata
Gajić je istakao etičke razloge i poštovanje privatnosti prof. Nestorovića kao jedan od motiva za ovu odluku. Unutar pokreta 'Mi-Snaga naroda' pojavili su se unutrašnji sukobi koje, prema izjavi Gajića, treba sami da reše. Narodna stranka ipak izlazi… »
Danas pre 3 sata
Vesti dana »
U Srbiji danas naglo zahlađenje, kiša i prvi sneg na planinama
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 44 povezane
Aleksić: Koalicija Narodna Srbija povukla izbornu listu, ali se ne povlači iz političke borbe
Newsmax Balkans pre 31 minutajoš 20 povezanih
Isplata 6.000 dinara: prvog dana novac dobilo 5,4 miliona građana
Politika pre 1 satjoš 78 povezanih
Serbian News Media pre 2 satajoš 15 povezanih