Povezane vesti

"Volela bih da bude sin" Luna Đogani iskreno o trudnoći, ovo joj je velika želja: Sada imam dve ćerke...

"Volela bih da bude sin" Luna Đogani iskreno o trudnoći, ovo joj je velika želja: Sada imam dve ćerke...

Kurir pre 3 sata
Luna Đogani uživa u porodičnom životu sa Markom Miljkovićem i njihove dve ćerke, a iskreno je priznala da priželjkuje prinovu, ali bi volela da dobije sina. Dok je u svojoj emisiji razgovarala sa nekadašnjom učesnicom "Elite", trudnom Anitom Stanojlović… »
Đoganijeva progovorila o potomstvu i trudnoći: Otkrila šta priželjkuje za treće dete

Đoganijeva progovorila o potomstvu i trudnoći: Otkrila šta priželjkuje za treće dete

Mondo pre 3 sata
Luna Đogani priznala je da nakon dve ćerke, priželjkuje i treće dete sa Markom Miljkovićem. Međutim, kako kaže, ovaj put bi volela da dobije sina. Tokom razgovora sa Anitom Stanojlović, koja je inače trudana, rijaliti učesnica je izrazila želju da rodi… »
"Volela bih da dobijem dečaka, da bude mamin sin", Luna Đogani progovorila o trećem detetu

"Volela bih da dobijem dečaka, da bude mamin sin", Luna Đogani progovorila o trećem detetu

Blic pre 5 sati
Ćerka Anite i Luke Vujovića će se zvati Aleksija, a porođaj je planiran za novembar. Luna je izjavila da bi volela da dobije sina. Luna Đogani u braku sa Markom Miljkovićem ima dve ćerke, a sada je priznala da priželjkuje još jedno dete i kako kaže… »
Luna progovrila o proširenju porodice, otkrila šta želi za treću bebu: "Volela bih da znam taj osećaj"

Luna progovrila o proširenju porodice, otkrila šta želi za treću bebu: "Volela bih da znam taj osećaj"

Telegraf pre 4 sati
Luna Đogani, sasvim spontano priznala je da priželjkuje i treće dete i da bi posle sve ćerke, sa Markom Miljkovićem volela da dobije sina. Luna je u svojoj emisiji ćaskala sa Anitom, koja je trnutno u drugom stanju i izrazila veliku želju da dobije sina… »

Vesti dana »