Povezane vesti
"Samo ja znam koliko sam se odricala" Vendi ćerku i muža krije od očiju javnosti, a sad iznela detalje braka: "Moja žrtva je…
Blic pre 9 sati
Vendi je istakla da porodicu drži dalje od očiju javnosti i da je sav fokus nje i supruga na ćerki. Naglašava važnost očuvanja intime i smatra da žrtve koje pravi za porodicu ne treba da budu javno poznate. Pevačica Vesna Vukelić Vendi progovorila je o… »
"Brak je sveden na nivo automobila" Vendi prvi put progovorila o mužu i ćerki: Samo ja znam koliko sam se odricala...
Kurir pre 10 sati
Vesna Vukelić Vendi bila je gost emisije "Nije sve tako crno" i prvi put govorila o svom odrastanju, ocu i vaspitanju. Iako svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti za Kurir je govorila o stubu porodice, pravim merama vrednosti i otkrila tajnu… »
Vesti dana »
Visoki zvaničnik NATO-a: Putin postaje neobazriv, opasan, spremniji na rizik
Beta pre 1 satjoš 2 povezane
"Tramp izneo niz netačnih i obmanjujućih tvrdnji": Nije okončao osam ratova, zalihe oružja se smanjuju, SAD i Venecuela nemaju 60 odsto svetskih zaliha nafte...
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Skandal u Albaniji: Šefici obaveštajne službe određen kućni pritvor zbog odavanja službenih tajni!
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Srdanović (Studentska lista): Napravićemo Srbiju zemljom u kojoj pravda i instucije funkcionišu
Danas pre 1 satjoš 2 povezane