Povezane vesti

Stihovi Bore Čorbe žive kroz Zvereva: Kako je lepo biti glup

Stihovi Bore Čorbe žive kroz Zvereva: Kako je lepo biti glup

Sport klub pre 3 sata
Saša Zverev našalio se na svoj račun kada ga je Karlos Alkaraz upitao za "onu" proslavu titule na US openu. „Gledao sam kod kuće, nije mi bilo jasno… Šta se tačno desilo, o čemu si razmišljao kada si osvojio US open? Nisi znao da si osvojio?“, upitao je… »
Zverev odgovorio Alkarasu: "Kad si glup, to pomaže" VIDEO

Zverev odgovorio Alkarasu: "Kad si glup, to pomaže" VIDEO

B92 pre 4 sati
Saša Zverev i Karlos Alkaras komentarisali su komičnu situaciju sa finala US opena. Zverev je osvojio titulu u Njujorku, ali je proslava nakon poslednjeg poena bila nesvakidašnja. Nemcu je trebalo nekoliko sekundi da shvati da je meč gotov, a ne samo… »
Zverev poručio Alkarazu: "Kada si glup, to pomaže" VIDEO

Zverev poručio Alkarazu: "Kada si glup, to pomaže" VIDEO

Nova pre 5 sati
Nemački teniser Aleksander Zverev osvojio je dve grend slem titule u razmaku od samo nekoliko meseci, pošto je nakon trijumfa na Rolan Garosu protiv Flavija Kobolija došao i do trofeja na US Openu pobedom nad Benom Šeltonom. Završnicu meča u Njujorku… »
Saša Zverev: "Pomaže mi to što sam glup"

Saša Zverev: "Pomaže mi to što sam glup"

Mondo pre 7 sati
Saša Zverev uspeo je da osvoji dva grend slema u razmaku od samo nekoliko meseci. Slavio je na Rolan Garosu gde je pobedio Flavija Kobolija, pa je na US openu u finalu srušio Bena Šeltona. Završnica tog meča bila je zanimljiva, jer Nemac nije znao da je… »

Vesti dana »