Povezane vesti

"Ja sam dala sve od sebe" Veliki intervju Nikoline Pišek za Kurir, otkrila sve o svađi sa Mišom Grofom: Nema komunikaciju ni…

"Ja sam dala sve od sebe" Veliki intervju Nikoline Pišek za Kurir, otkrila sve o svađi sa Mišom Grofom: Nema komunikaciju ni…

Kurir pre 2 sata
Nikolina Pišek godinama je pod budnim okom javnosti, ali iza glamura, uspeha i života pred kamerama kriju se i trenuci o kojima nije uvek želela da govori. Danas je bez zadrške za Kurir otkrila zbog čega joj je privatnost tokom najtežih životnih… »
"Nisu zainteresovani za moje dete!" Nikolina Pišek o suđenju sa svekrom Mišom Grofom, porodici i pljački

"Nisu zainteresovani za moje dete!" Nikolina Pišek o suđenju sa svekrom Mišom Grofom, porodici i pljački

Telegraf pre 3 sata
Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek ponovo boravi u Beogradu, gradu u kojem je svojevremeno živela. Ona je otvoreno govorila o izazovima samohranog majčinstva, pravnom procesu nakon pljačke, ali i o narušenim odnosima sa porodicom pokojnog supruga… »
"Nemaju kontakt, nisu zainteresovani" Nikolina Pišek o novoj ljubavi, odgoju ćerki, izgledu i suđenju sa svekrom Mišom Grofom…

"Nemaju kontakt, nisu zainteresovani" Nikolina Pišek o novoj ljubavi, odgoju ćerki, izgledu i suđenju sa svekrom Mišom Grofom…

Blic pre 4 sati
Ističe da negu i fizički izgled održava prirodno, bez estetskih zahvata, uz doslednu brigu o sebi i sport. Opisuje izazove samohranog majčinstva, naglašavajući da su njene ćerke različite ali odlično slažu, te da sama donosi brze i pragmatične odluke… »

Vesti dana »