Povezane vesti

Kalas Vučiću i Kurtiju: Vreme je da se krene napred sa dijalogom Beograd-Priština

Kalas Vučiću i Kurtiju: Vreme je da se krene napred sa dijalogom Beograd-Priština

Radio sto plus pre 1 dan
“Napredovanje normalizacije odnosa i napredak na putu ka EU moraju da idu jedno s drugim”, napisala je Kalas na mreži Iks posle tih sastanaka tokom zasedanja Generalne skupštine UN. Kalas je naglasila da su obavezujući sporazumi postignuti dijalogom uz… »

Pravo u centar pre 1 dan
Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Kaja Kalas rekla je da se danas u Njujorku odvojeno sastala s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom Kosova Aljbinom Krtijem i ukazala im na potrebu da se krene napred sa… »
Vučić se sastao sa Kajom Kalas: "Razgovarali smo o koracima Srbije na putu ka članstvu u EU"

Vučić se sastao sa Kajom Kalas: "Razgovarali smo o koracima Srbije na putu ka članstvu u EU"

Mondo pre 6 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa visokom predstavnicom Evropske unije za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Kajom Kalas, tokom 81. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. "Otvoren razgovor sa visokom… »
Vučić: Sa Kajom Kalas sam razgovarao i o izborima, ukazao sam na ono što smatram neprimerenim u kampanji

Vučić: Sa Kajom Kalas sam razgovarao i o izborima, ukazao sam na ono što smatram neprimerenim u kampanji

Insajder pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sa visokom predstavnicom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Kajom Kalas u Njujorku, razgovarao i o predstojećim izborima u Srbiji, dodajući da se toj visokoj zvaničnici EU nije žalio… »
Vučić sa Kalas u Njujorku: Želeo sam da ukažem na ono što smatram neprimerenim u kampanji

Vučić sa Kalas u Njujorku: Želeo sam da ukažem na ono što smatram neprimerenim u kampanji

N1 Info pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sa visokom predstavnicom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Kajom Kalas u Njujorku, razgovarao i o predstojećim izborima u Srbiji, dodajući da se toj visokoj zvaničnici EU nije žalio… »
Vučić o susretu sa Kajom Kalas: Pričali smo o Mladiću, Kosovu, izborima, ali i studentskoj kampanji

Vučić o susretu sa Kajom Kalas: Pričali smo o Mladiću, Kosovu, izborima, ali i studentskoj kampanji

Nova pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Njujorku sa visokom predstavnicom Evropske unije i potpredsednicom Evropske komisije Kajom Kalas, sa kojom je razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji, Ratku Mladiću, izborima, o studentskoj… »
Predsednik Vučić sastao se sa Kajom Kalas u Njujorku

Predsednik Vučić sastao se sa Kajom Kalas u Njujorku

Euronews pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Njujorku sa visokom predstavnicom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Kajom Kalas. Prethodno, Vučić se sastao sa predsednikom Savezne Republike Somalije Hasanom Šeikom Mohamudom u zgradi… »
Vučić razgovarao sa Kajom Kalas: Serija bilateralnih susreta na marginama UN, sledi važan sastanak sa zvaničnikom SAD

Vučić razgovarao sa Kajom Kalas: Serija bilateralnih susreta na marginama UN, sledi važan sastanak sa zvaničnikom SAD

Blic pre 8 sati
Održao je sastanke sa više evropskih lidera, uključujući Ursulu fon der Lajen, Aleksandra Stuba i druge Tokom boravka u Njujorku, Vučić će imati bilateralne susrete sa brojnim svetskim liderima i međunarodnim predstavnicima Predsednik Srbije Aleksandar… »

Vesti dana »