Povezane vesti

Dejan Milićević smršao 45 kilograma, kada se pojavio svima pale vilice: "Konačno ću moći da..."

Dejan Milićević smršao 45 kilograma, kada se pojavio svima pale vilice: "Konačno ću moći da..."

Telegraf pre 2 sata
Fotograf i reditelj Dejan Milićević pojavio se na promociji duetske pesme Dragice Zlatić i Nemanje Đorđevića, gde je progovorio za medije o brojnim zanimljivostima. Progovorio je o borbi sa viškom kilograma, kada je otkrio da je uspeo - Imao sam 150 kg… »
Hod u mestu: Dragica Zlatić i Nemanja Đorđević iznenadili javnost u paukovoj mreži (foto)

Hod u mestu: Dragica Zlatić i Nemanja Đorđević iznenadili javnost u paukovoj mreži (foto)

Večernje novosti pre 2 sata
PEVAČI Dragica Zlatić i Nemanja Đorđević objavili su duetsku pesmu "Hod u mestu". Novu pesmu prati i video ostvarenje u kom su se i oboje našli u do sada neviđenim izdanjima. Foto: Novosti Povodom novog duetskog hita Dragica i Nemanja upriličili su… »
Podrška kolega: Dragica Zlatić i Nemanja Đorđević okupili pola estrade na promociji duetske pesme (foto)

Podrška kolega: Dragica Zlatić i Nemanja Đorđević okupili pola estrade na promociji duetske pesme (foto)

Večernje novosti pre 1 sat
MLADE muzičke zvezde Dragica Zlatić i Nemanja Đorđević objavilili su duetsku pesmu "Hod u mestu". Foto: Novosti Dragičin i Nemanjin duet prati i spot u kom se u jednom momentu oboje nalaze u paukovoj mreži. Foto: Фото: Новости POGLEDAJ GALERIJU Breakfast… »
"U šoku sam, ovo je velika tragedija" Milan Mitrović i Aleksandra Mladenović zanemeli zbog pogibije pevača Gorana Maksimovića…

"U šoku sam, ovo je velika tragedija" Milan Mitrović i Aleksandra Mladenović zanemeli zbog pogibije pevača Gorana Maksimovića…

Blic pre 2 sata
Aleksandra i Milan su apelovali na veću pažnju u saobraćaju. Milan je naglasio važnost odgovornog ponašanja svih učesnika u saobraćaju kako bi se sprečile slične nesreće. Pevačica Aleksandra Mladenović i voditelj Milan Mitrović pojavili su se na… »
"Nemam ga više, predat je" Dejan Milićević o zabranjenom spotu Lepe Brene, kilaži i knjizi dužnika: "Sve je u sefu i kod…

"Nemam ga više, predat je" Dejan Milićević o zabranjenom spotu Lepe Brene, kilaži i knjizi dužnika: "Sve je u sefu i kod…

Blic pre 2 sata
Istakao je da nije od onih koji prognoziraju neuspeh drugima i izvinio se Jakovu Jozinoviću zbog ranijeg nesporazuma. Otkrio je da i dalje vodi svesku dugovanja, čuva je na sigurnom i ne odustaje od novca koji mu duguju. Poznati fotograf i reditelj Dejan… »
"Pretili su mi zbog Jakova Jozinovića" Dejan Milićević nikad iskreniji! Znatno smršao, stao pred kamere Kurira: Ceo život mi…

"Pretili su mi zbog Jakova Jozinovića" Dejan Milićević nikad iskreniji! Znatno smršao, stao pred kamere Kurira: Ceo život mi…

Kurir pre 3 sata
Dejan Milićević se pojavio večeras na promociji nove pesme Dragice Zlatić i Nemanje Đorđevića, a tom prilikom govorio je za Kurir o svim aktuelnostima, kako na sceni, tako i u njegovom privatnom životu. Uskoro ga očekuje uloga žirija u jednom talent… »
Bivšoj voditeljki sve izvirilo: Bila kuma "tajnoj ženi" Mirčeta Radulovića, sad raspametila u korsetu (video)

Bivšoj voditeljki sve izvirilo: Bila kuma "tajnoj ženi" Mirčeta Radulovića, sad raspametila u korsetu (video)

Mondo pre 3 sata
Pevačica Dragica Zlatić večeras je u MTS dvorani okupila veliki broj pripadnika estrade, na promociji duetske pesme sa kolegom Nemanjom Đorđevićem "Hod u mestu". Pevačica je kao prava domaćica dočekivala goste, među kojima su Dejan Milićević, Kaja… »
"Budila se posle svirke kad sam je pitao": Pevačica koja je prozivala Gačića snimila duet, evo šta kaže kolega (video)

"Budila se posle svirke kad sam je pitao": Pevačica koja je prozivala Gačića snimila duet, evo šta kaže kolega (video)

Mondo pre 4 sati
Pevači Dragica Zlatić i Nemanja Đorđević, večeras u MTS dvorani promovišu dve pesme, od kojih je jedna duetska. Pevačica koja je nedavno zapanjila sve na mrežama kada je pokazala slike sa proslave punolestva njene mačke, priznala je pred našim kamerama… »
"Popila sam, možda napravim skandal": Naša pevačica priznala što je besna na kolege, dođu da jedu i odu (video)

"Popila sam, možda napravim skandal": Naša pevačica priznala što je besna na kolege, dođu da jedu i odu (video)

Mondo pre 4 sati
Pevačica Dragica Zlatić večeras je u MTS dvorani zajedno sa kolegom Nemanjom Đorđevićem organizovala promociju nove duetske pesme, tokom koje se dotakla ostalih kolega na estradi. Nakon što je otkrila detalje saradnje, Dragica je priznala da je iz njenog… »
"Ne trebaju mi takvi ljudi", Dragica Zlatić otkrila sve o spotu sa kolegom: "Račun smo podelili", a onda potkačila Indi: "Ne…

"Ne trebaju mi takvi ljudi", Dragica Zlatić otkrila sve o spotu sa kolegom: "Račun smo podelili", a onda potkačila Indi: "Ne…

Blic pre 4 sati
Dragica Zlatić i Nemanja Đorđević promovisali su novu pesmu uz prisustvo brojnih poznatih ličnosti. Hemija i energija između Dragice i Nemanje bila je odlična od samog početka, a ističu da im je važnije druženje nego broj pregleda. Dragica Zlatić i… »
"Jasno se vidi iz medija kakva je Indi": Naša pevačica žestoko o Aradinovićki, prozivala je zbog Mine Kostić

"Jasno se vidi iz medija kakva je Indi": Naša pevačica žestoko o Aradinovićki, prozivala je zbog Mine Kostić

Mondo pre 4 sati
Pevačica Dragica Zlatić, našla se u centru okršaja na mrežama, kada joj je, u jeku drame sa Minom Kostić i njenom hospitalizacijom, pevačica Indi Aradinović napisala "Fuj". Dragica je tom prilikom otkrila da joj je Indi zamerila što nije stala uz Minu… »
Estradnjaci stigli na gala promociju! Svi u tip-top stajlinzima, a on je najviše iznenadio: Ima 105 kila, a nikad ne biste…

Estradnjaci stigli na gala promociju! Svi u tip-top stajlinzima, a on je najviše iznenadio: Ima 105 kila, a nikad ne biste…

Kurir pre 3 sata
Dragica Zlatić i Nemanja Đorđević priredili su gala promociju svoje nove pesme, a svojim stajlinzima odmah su privukli pažnju svih prisutnih. Mnogi estradnjaci došli su na ovaj događaj u svečanim kombinacijama, a ekipa Kurira vam donosi deo atmosfere… »
Vest o tragediji zatekla Aleksandru Mladenović: Pevač poginuo, Milan Mitrović i pevačica u šoku

Vest o tragediji zatekla Aleksandru Mladenović: Pevač poginuo, Milan Mitrović i pevačica u šoku

Telegraf pre 3 sata
Pevačica Aleksandra Mladenović i pevač i voditelj Milan Mitrović pojavili su se na promociji pesme Dragice Zlatić i Nemanje Đorđevića i pružili im neizmernu podršku. Aleksandra je istakla da joj je Dragica veoma bliska prijateljica. - Ja bih zbog nje na… »
Ovu pevačicu Saša Popović nije hteo da primi u "Grand": 6 puta pokušala, danas napravila veliki korak na estradi

Ovu pevačicu Saša Popović nije hteo da primi u "Grand": 6 puta pokušala, danas napravila veliki korak na estradi

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Dragica Zlatić večeras promoviše novu pesmu "Hod u mestu", koju je snimila sa mladim kolegom u usponu, Nemanjom Đorđevićem. Oni su stali pred medije i progovorili o saradnji, kada su otkrili ko ih je spojio. - Mili nas je spojio. U tom trenutku… »

Vesti dana »