Povezane vesti

U Leskovcu studenti biciklisti dočekani aplauzima i bakljadom, glumac Dimitrijević: Želimo da vratimo kulturu narodu

U Leskovcu studenti biciklisti dočekani aplauzima i bakljadom, glumac Dimitrijević: Želimo da vratimo kulturu narodu

N1 Info pre 1 dan
Učesnici studentske biciklističke ture "Čuvari Ustava“ stigli su večeras u Leskovac, gde ih je na Gradskom trgu dočekao veći broj građana uz baklje, aplauze i povike podrške. Skupu su prisustvovali i kandidati sa Studentske liste Željko Hubač, Bojan… »
Hubač sa suzama u očima u Leskovcu: „Kada sam video svoju ćerku među tim mladim ljudima, shvatio sam da nemam pravo da stojim…

Hubač sa suzama u očima u Leskovcu: „Kada sam video svoju ćerku među tim mladim ljudima, shvatio sam da nemam pravo da stojim…

Rešetka pre 18 sati
Studenti biciklisti koji u okviru akcije „Čuvari Ustava“ obilaze Srbiju stigli su večeras u Leskovac, gde ih je na Gradskom trgu dočekao veći broj građana uz baklje, aplauze, pesmu i povike podrške. Posebno emotivan deo večerašnjeg skupa bilo je… »
Leskovčani dočekali studente bicikliste, oni im poručili: "Vi ste plamen slobode koji osvetljava jug Srbije" VIDEO

Leskovčani dočekali studente bicikliste, oni im poručili: "Vi ste plamen slobode koji osvetljava jug Srbije" VIDEO

Nova pre 18 sati
Studenti biciklisti su 17. septembra krenuli iz Beograda u okviru akcije „Čuvari Ustava“, tokom koje putuju Srbijom i prenose poruku o važnosti poštovanja Ustava Republike Srbije i borbe za pravdu i odgovornost. Marta Minić se okupljenima obratila u… »
Leskovčani u velikom broju dočekali studente bicikliste “Čuvare Ustava”

Leskovčani u velikom broju dočekali studente bicikliste “Čuvare Ustava”

Jug press pre 19 sati
LESKOVAC Studenti biciklisti su 17. septembra krenuli iz Beograda u okviru akcije „Čuvari Ustava“, tokom koje putuju Srbijom i prenose poruku o važnosti poštovanja Ustava Republike Srbije i borbe za pravdu i odgovornost. View this post on Instagram Marta… »
Ovako su Leskovčani dočekali studente bicikliste (VIDEO)

Ovako su Leskovčani dočekali studente bicikliste (VIDEO)

Jug press pre 19 sati
LESKOVAC Ovako su Leskovčani dočekali studente bicikliste večeras na trgu. View this post on Instagram… »
„Čuvari Ustava“ stigli u Leskovac, građani ih dočekali aplauzima i bakljama, Hubač poručio: Srbija pobeđuje

„Čuvari Ustava“ stigli u Leskovac, građani ih dočekali aplauzima i bakljama, Hubač poručio: Srbija pobeđuje

Jugmedia pre 20 sati
Učesnici biciklističke ture „Čuvari Ustava“ stigli su večeras u Leskovac, gde ih je na Gradskom trgu dočekao veliki broj građana uz baklje, aplauze i povike podrške. Dočeku su prisustvovali i kandidati sa Studentske liste Željko Hubač, Bojan Dimitrijević… »

Vesti dana »