Povezane vesti
"Ja ne mogu da imam naslednicu" Vendi žestoko oplela o Atini Ferari i Šabačkom vašaru: Finansijsko iskorišćavanje je trajalo…
Kurir pre 18 sati
Šabački vašar jedan je od glavnih događaja o kojima se ovih dana govori u domaćoj javnosti. Međutim, nakon nekoliko godina, Vesna Vukelić Vendi ove godine nije nastupila na ovoj manifestaciji, a razlog je sada otkrila gostujući u emisiji "Amidži šou"… »
Vendi otkrila zašto posle 20 godina više ne nastupa na Šabačkom vašaru: "Zbog naroda sam trpela, ostale su mi samo koske"
Blic pre 17 sati
Istakla je da je dug period tolerisala ponašanje isključivo zbog svoje publike. Navela je da je na kraju odlučila da prekine saradnju sa organizatorima vašara. Šabački vašar je jedna od glavnih tema domaće javnosti, a s obzirom na to da se nakon nekoliko… »
Zbog ovoga Vendi već dve godine ne peva na šabačkom vašaru: Naš pevač sve otkrio - "Delili smo bakšiš od 5.000 evra"
Nova pre 1 dan
Vesna Vukelić Vendi drugu godinu zaredom neće nastupati na šabačkom vašaru. Iako je punih 20 godina bila nezaobilazni sinonim za provod na ovoj manifestaciji, Vendi je pre dve godine prekinula saradnju sa organizatorima i to zbog žestoke svađe. Detalje… »
Vesti dana »
Šabić o izboru predsednika REM-a: U pitanju je dogovor kako bi se rešavala otvorena pitanja, opcija ostavke uvek postoji
Insajder pre 1 satjoš 28 povezanih
Otac radnika poginulog u Lučanima predao Vučiću molbu za postavljanje spomen-ploče u fabrici
Pravo u centar pre 5 satijoš 13 povezanih
Paunović: Vlahović mi rekao da je osetio nešto, dobili smo izveštaj doktora
Mondo pre 32 minutajoš 57 povezanih