Povezane vesti

"Nedelju dana pre smrti sam mu bio na svadbi, a onda gledam njegovu decu na sahrani": Žotina smrt razorila Liverpul, otkriveni…

"Nedelju dana pre smrti sam mu bio na svadbi, a onda gledam njegovu decu na sahrani": Žotina smrt razorila Liverpul, otkriveni…

Nova pre 17 sati
Smrt Dioga Žote ostavila je ogromnu prazninu u Liverpulu, a ni godinu dana kasnije njegovim nekadašnjim saigračima nije lako da govore o tragediji koja ih je zadesila. Žota je prošle godine poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći zajedno sa bratom Andreom… »
"Nedelju dana pre tragedije bio sam na njegovom venčanju" Potresna ispovest slavnog asa: Od najsrećnijeg dana do porodice u…

"Nedelju dana pre tragedije bio sam na njegovom venčanju" Potresna ispovest slavnog asa: Od najsrećnijeg dana do porodice u…

Kurir pre 18 sati
Smrt Dioga Žote ostavila je duboku ranu u svlačionici Liverpula, a sada je Endi Robertson otkrio koliko je tragedija zapravo uticala na ekipu i sezonu koja je usledila. Bivši defanzivac Liverpula, koji je ovog leta napustio "Enfild" i prešao u Totenhem… »
"Bio sam mu na svadbi, nedelju dana kasnije je poginuo": Robertson otvorio dušu o potpunom rasulu u Liverpulu

"Bio sam mu na svadbi, nedelju dana kasnije je poginuo": Robertson otvorio dušu o potpunom rasulu u Liverpulu

Mondo pre 19 sati
Diogo Žota je nažalost poginuo prošle godine sa samo 28 godina. U teškoj saobraćajnoj nesreći sa svojim bratom Andre Silvom. To je bio težak udarac za njegove najbliže, ali i za sve u Liverpulu. Endi Robertson bio je jedan od njegovih najbližih… »

Vesti dana »