Povezane vesti

(Video) Bogdanović predstavljen u Hjustonu: Otkrio zbog čega je zadužio novi broj na dresu

(Video) Bogdanović predstavljen u Hjustonu: Otkrio zbog čega je zadužio novi broj na dresu

Dnevnik pre 2 sata
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović predstavljen je u novom NBA klubu – Hjuston Rokitsima. Tim iz Teksasa prvi je pred novu sezonu otvorio vrata medijima, a srpski bek imao je priliku da iskaže očekivanja o svojoj desetoj godini u najjačoj košarkaškoj ligi… »
(VIDEO) Bogdan Bogdanović ima novi tim, a i novi broj na dresu

(VIDEO) Bogdan Bogdanović ima novi tim, a i novi broj na dresu

N1 Info pre 1 sat
Bogdan Bogdanović je ovog leta dobio novi ugovor, ima novi NBA tim, a ima i novi broj na dresu. Kroz karijeru Bogdan Bogdanović je nosio nekoliko različitih brojeva. U Partizanu je počeo sa brojem 13. U reprezentaciji Srbije za njega je rezervisan broj… »
Bogdan Bogdanović uzeo novi broj, nikad ga nije nosio: "Odabrao sam ga zbog Klinta Kapele"

Bogdan Bogdanović uzeo novi broj, nikad ga nije nosio: "Odabrao sam ga zbog Klinta Kapele"

Mondo pre 2 sata
Srpski NBA as Bogdan Bogdanović stigao je u svoj novi tim, Hjuston Roketse, i predstavio broj "31"na svom dresu, koji nikad nije nosio u karijeri. "Video sam da je Klint (Kapela) uzeo broj '30', pa sam hteo da onda uzmem '31' zbog njega", nasmejao se… »
Bogdan promenio broj na dresu, ovaj će nositi po prvi put

Bogdan promenio broj na dresu, ovaj će nositi po prvi put

Sport klub pre 3 sata
Bogdan Bogdanović je ovog leta dobio novi ugovor, ima novi NBA tim, a ima i novi broj na dresu. Kroz karijeru Bogdan Bogdanović je nosio nekoliko različitih brojeva. U Partizanu je počeo sa brojem 13. U reprezentaciji Srbije za njega je rezervisan broj… »
Amerikanci pitali Bogdana sve o "bejbi Jokiću": Čim je stigao u Teksas morao je da ga hvali

Amerikanci pitali Bogdana sve o "bejbi Jokiću": Čim je stigao u Teksas morao je da ga hvali

Mondo pre 5 sati
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović promenio je sredinu između dve sezone NBA lige, pa u novu takmičarsku godinu ulazi kao igrač Hjustona. Tim iz Teksasa obezbedio je potpis kapitena košarkaške reprezentacije Srbije, a sa njim u timu ima visoke ambicije… »
"Donosim šut Hjustonu - to im je nedostajalo"

"Donosim šut Hjustonu - to im je nedostajalo"

B92 pre 6 sati
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović govorio je na druženju sa novinarima o dolasku u Hjuston i kako vidi sebe među Rokitsima. Bogdanović je u Teksasu potpisao jednogodišnji vredan 3,7 miliona dolara. Značajnu ulogu u dolasku u Hjuston imao je Klint Kapela… »
„Imali smo sjajnu priču, dolazio je u Srbiju!“ Bogdan prvi put pred kamerama kao igrač Hjustona: Izabrao neočekivan broj, pa…

„Imali smo sjajnu priču, dolazio je u Srbiju!“ Bogdan prvi put pred kamerama kao igrač Hjustona: Izabrao neočekivan broj, pa…

Kurir pre 7 sati
Bogdan Bogdanović je i zvanično zakoračio u novu NBA avanturu! Kapiten reprezentacije Srbije prvi put se obratio američkim medijima kao košarkaš Hjuston Roketsa i odmah govorio o svemu što ga čeka u Teksasu. Srpski bek ovog leta stigao je u Hjuston iz… »
Bogdanović o Hjustonu: Mislim da mogu savršeno da se uklopim, donosim iskustvo

Bogdanović o Hjustonu: Mislim da mogu savršeno da se uklopim, donosim iskustvo

RTV pre 7 sati
HJUSTON - Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović je pred početak nove NBA sezone govorio o dolasku u Hjuston roketse, ulozi koju bi trebalo da ima u novom timu, ali i odnosima sa saigračima Klintom Kapelom, Alperenom Šengunu i Fredom Vanvlitom. Nova sezona… »
Bogdanović o Hjustonu i prilagođavanju u novom timu: Mislim da mogu savršeno da se uklopim, donosim iskustvo u Roketse

Bogdanović o Hjustonu i prilagođavanju u novom timu: Mislim da mogu savršeno da se uklopim, donosim iskustvo u Roketse

RTS pre 7 sati
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović je pred početak nove NBA sezone govorio o dolasku u Hjuston roketse, ulozi koju bi trebalo da ima u novom timu, ali i odnosima sa saigračima Klintom Kapelom, Alperenom Šengunu i Fredom Vanvlitom. Nova sezona NBA lige… »
"Znam ga, dolazio je kod mene u Srbiju": Bogdanović prvi put kao deo Roketsa, otkrio zbog čega veruje u uspeh i šta da se…

"Znam ga, dolazio je kod mene u Srbiju": Bogdanović prvi put kao deo Roketsa, otkrio zbog čega veruje u uspeh i šta da se…

Nova pre 8 sati
Bogdan Bogdanović započinje novo poglavlje NBA karijere, a kapiten reprezentacije Srbije već je privukao veliku pažnju na prvom zvaničnom obraćanju kao košarkaš Hjuston Roketsa. Hjuston je prvi NBA klub koji je otvorio vrata medijima pred početak nove… »
"Ako je kum 30, onda..." Nećete verovati zbog čega je Bogdan Bogdanović uzeo baš ovaj broj u novom klubu

"Ako je kum 30, onda..." Nećete verovati zbog čega je Bogdan Bogdanović uzeo baš ovaj broj u novom klubu

Večernje novosti pre 8 sati
Spremite se za potpuno novi Hjuston, jer je u Teksas stigao rođeni pobednik. Kenneth Richmond / Getty images / Profimedia Kapiten reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović, zvanično je predstavljen kao novi košarkaš Roketsa, a njegovo pojavljivanje na… »

Vesti dana »