Povezane vesti

Prva fotografija ćerke i sina Silvija Nedeljković: Ponosni otac podelio blizance, pa se javno obratio ženi (foto)

Prva fotografija ćerke i sina Silvija Nedeljković: Ponosni otac podelio blizance, pa se javno obratio ženi (foto)

Mondo pre 47 minuta
Pevačica Silvija Nedeljković i nekadašnji golman Saša Stamenković ostvarili su se u ulozi roditelja nakon punih 17 godina borbe za potomstvo. Silvija je na svet donela blizance dečaka i devojčicu, kojima su dali imena Boško i Staša. Presrećni otac ubrzo… »
Prva fotografija blizanaca Silvije Nedeljković: Suprug Saša joj se obratio dirljivim rečima: Ti si moj najbolji prijatelj

Prva fotografija blizanaca Silvije Nedeljković: Suprug Saša joj se obratio dirljivim rečima: Ti si moj najbolji prijatelj

Kurir pre 3 sata
Pevačica Silvija Nedeljković i njen suprug golman Saša Stamenković, posle 17 godina borbe za potomstvo postali su roditelji. Silvija je na svet donela blizance - dečaka i devojčicu, a Saša je sada na svom Instagram profilu objavio prvu fotografiju… »
Prva slika sina i ćerke Silvije Nedeljković: Ponosni tata objavio blizance iz porodilišta, obratio se ženi: "Budi jaka" (foto)…

Prva slika sina i ćerke Silvije Nedeljković: Ponosni tata objavio blizance iz porodilišta, obratio se ženi: "Budi jaka" (foto)…

Blic pre 4 sati
Silvija je rodila dečaka i devojčicu, koji su dobili imena Boško i Staša. Saša je na Instagramu podelio prvu fotografiju dece i u emotivnoj poruci pohvalio Silviju za njenu snagu. Pevačica Silvija Nedeljković i njen suprug, golman Saša Stamenković posle… »
Prva slika blizanaca Silvije Nedeljković! Dobila decu posle 17 godina borbe, oglasio se njen muž: "Budi jaka"

Prva slika blizanaca Silvije Nedeljković! Dobila decu posle 17 godina borbe, oglasio se njen muž: "Budi jaka"

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Silvija Nedeljković rodila je blizance, 21. septembra, a porođaj je obavljen u Narodnom frontu. Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" je sa fudbalerom Sašom Stamenkovićem dobila sina Boška i ćerku Stašu, a ponosni otac se danas oglasio emotivnom… »
"Došle rode, stigla deca!" Slavica se oglasila zbog Silvije Nedeljković i Saše: "Presrećna sam"

"Došle rode, stigla deca!" Slavica se oglasila zbog Silvije Nedeljković i Saše: "Presrećna sam"

Telegraf pre 13 sati
Vest da se Silvija Nedeljković porodila i na svet donela blizance, dečaka i devojčicu, obradovala je njene kolege i prijatelje, a među prvima se oglasila Slavica Ćukteraš. Pevačica nije krila oduševljenje zbog prinova u porodici Silvije i njenog supruga… »
"Niko ne zna šta žena..." Pevačica se oglasila nakon rođenja blizanaca Silvije Nedeljković, pa otvorila dušu

"Niko ne zna šta žena..." Pevačica se oglasila nakon rođenja blizanaca Silvije Nedeljković, pa otvorila dušu

Telegraf pre 15 sati
U dom pevačice Silvije Nedeljković i njenog supruga, golmana Saše Stamenkovića, stigla je najlepša vest. Par je, posle čak 17 godina borbe za potomstvo, postao roditelj dečaka i devojčice, a srećnim povodom oglasila se i pevačica Dušica Grabović. Dušica… »
"I ja to odlično znam, ali ne pričam" Pevačica reagovala na rođenje blizanaca Silvije Nedeljković i Saše: Obratila im se…

"I ja to odlično znam, ali ne pričam" Pevačica reagovala na rođenje blizanaca Silvije Nedeljković i Saše: Obratila im se…

Blic pre 17 sati
Silvija je ranije iskreno govorila o gubitku i emotivnim krizama posle spontanog pobačaja pre dve godine. Uprkos teškim periodima, par sada uživa u roditeljstvu i srećnom završetku svoje borbe. Posle čak 17 godina teške borbe za potomstvo, u dom pevačice… »

Vesti dana »