Povezane vesti
"Zvao me je, pet kartica sam promenio" Uroš Stanić progovorio o Bori Santani: Otkrio šta se dešavalo celo leto: Porodica mu je…
Kurir pre 20 sati
Uroš Stanić popričao je sa robotom Tošom o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući, a potom se prisetio i odnosa s Borom Santanom s kojim je flertovao celo leto. - Laura je dobila korpu od Karića i Mateje, sad prelazi na druge ljude. Filip i Anđela se vrte… »
"Zvao me je, pet kartica sam promenio - porodica mu brani" Uroš Stanić progovorio o Bori Santani: Otkrio šta se desilo kada su…
Blic pre 21 sat
Komentarisao je vezu Radojke i Milana, nazivajući je površnom i predvideo loš uticaj na Radojkinu karijeru. Najveći skandal izazvalo je njegovo priznanje o tajnim razgovorima i flertu sa Borom Santanom, koji je navodno prekinut zbog zabrane od strane… »
Vesti dana »
Šef ukrajinske diplomatije u UN: Ukrajina spremna za neposredni prekid vatre
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Hladno jutro, tokom dana sunčano, uveče naoblačenje i kiša: Najviša dnevna do 25 °C
Telegraf pre 31 minutajoš 5 povezanih
RIK sumnja u pravnu valjanost izjava podrške za izbornu listu Bogoljuba Karića, traže proveru
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Pre tri meseca jedva ostao živ, odbija da ide u penziju: Eriksen raskinuo ugovor i oglasio se
Mondo pre 3 satajoš 1 povezana
Neviđena senzacija na Evropskom prvenstvu, čudo o kojem će se dugo pričati
Nova pre 5 satijoš 2 povezane