Povezane vesti
Upoznala sam ga na operacionom stolu: Tea Bilanović otkrila istinu o dečku hirurgu - "Samo on da se ne meša" (foto)
Večernje novosti pre 5 sati
PEVAČICA Tea Bilanović otkrila je detalje o dečku doktoru. Foto: Privatna arhiva Ispričala je detalje o svom emotivnom životu i otkrila kako se na nesvakidašnji način zaljubila na operacionom stolu. - Upoznali smo se kad sam išla na operaciju slepog… »
Otišla na hitnu operaciju, pa na operacionom stolu upoznala dečka! Tea smuvala doktora: Bio je prvi kog sam videla...
Kurir pre 17 sati
Tea Bilanović, srećna je u ljubavi. Pevačica je nedavno uhvaćena na aerodromu, kada je po nju došao nepoznati muškarac, a tada je okupljenim medijima, priznala da je reč o njenom novom partneru. Nekoliko dana kasnije, pevačica je imala nastup u Beogradu… »
"Upoznala sam dečka na operacionom stolu": Tea Bilanović ludo zaljubljena, prvi put otkrila istinu o partneru
Mondo pre 17 sati
Pevačica Tea Bilanović sinoć je nastupila u jednoj kafani u Beogradu, a pred nastup otkrila je detalje iz privatnog života. Ona je odnedavno ponovo srećna u ljubavi, što se otkrilo kada su je uhvatili u društvu zgodnog doktora. Kako je otkrila, ona se na… »
"Upoznala sam dečka na operacionom stolu": Naša pevačica otkrila istinu o emotivnom životu
Nova pre 18 sati
Pevačica Tea Bilanović sinoć je nastupila u jednoj kafani, a pred sam početak nastupa otkrila je detalje o dečku doktoru s kojim su je nedavno uhvatili mediji na aerodromu. Tea je otkrila indetalje o svom emotivnom životu i otkrila kako se na… »
„Upoznala sam ga na operacionom stolu“: Tea Bilanović otkrila istinu o dečku hirurgu: „Samo on da se ne meša“
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Tea Bilanović večeras je nastupila u beogradskoj kafani, a pred sam početak nastupa otkrila je detalje o dečku doktoru s kojim su je nedavno uhvatili mediji na aerodromu. Tea je stigla u brutalnom, ultra kratkom miniću i visokim štiklama koje su… »
Vesti dana »
Šef ukrajinske diplomatije u UN: Ukrajina spremna za neposredni prekid vatre
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Pre tri meseca jedva ostao živ, odbija da ide u penziju: Eriksen raskinuo ugovor i oglasio se
Mondo pre 1 satjoš 1 povezana
RIK sumnja u pravnu valjanost izjava podrške za izbornu listu Bogoljuba Karića, traže proveru
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Neviđena senzacija na Evropskom prvenstvu, čudo o kojem će se dugo pričati
Nova pre 4 satijoš 2 povezane