Povezane vesti

„Krio je od mene da imam rak! SA ZRAČENJA SAM IŠLA PRAVO NA SVIRKU!“ Nadežda i Toma otkrili POTRESNE DETALJE borbe sa kancerom…

„Krio je od mene da imam rak! SA ZRAČENJA SAM IŠLA PRAVO NA SVIRKU!“ Nadežda i Toma otkrili POTRESNE DETALJE borbe sa kancerom…

Svet & Skandal pre 14 sati
Pevačica Nadežda Biljić i njen suprug Toma Panić otvoreno su govorili o teškom periodu i njenoj borbi sa kancerom. Kroz čitav proces lečenja uz Nadeždu Biljić je bio suprug Toma Panić, koji je istakao da se potpuno posvetio njenom zdravlju i karijeri. –… »
"Krio je od mene da imam rak!" Nadežda i Toma otkrili detalje borbe: "Sa zračenja sam išla pravo na svirku"

"Krio je od mene da imam rak!" Nadežda i Toma otkrili detalje borbe: "Sa zračenja sam išla pravo na svirku"

Telegraf pre 15 sati
Pevačica Nadežda Biljić i njen suprug Toma Panić otvoreno su govorili o najtežem periodu kroz koji su zajedno prošli, kada se Nadežda suočila sa kancerom grlića materice. Toma je otkrio da se tokom čitavog procesa potpuno posvetio supruzi, njenom… »
"Nije znala da ima kancer dok nije otišla na konzilijum, krio sam to od nje": Nadežda Biljić i Toma Panić iskreno o njenoj…

"Nije znala da ima kancer dok nije otišla na konzilijum, krio sam to od nje": Nadežda Biljić i Toma Panić iskreno o njenoj…

Nova pre 16 sati
Pevačica Nadežda Biljić i njen suprug Toma Panić prvi put su otvoreno progovorili o njenoj borbi sa rakom grlića materice. Toma je pevačici bio najveća podrška, dok je Nadežda, uprkos terapijama, nastojala da nastavi sa svakodnevnim obavezama i… »
"Pitala me - šta ću ja na konzilijum?" Toma krio od Nadežde da ima rak! Prvi put progovorili o velikoj borbi: Doživela sam…

"Pitala me - šta ću ja na konzilijum?" Toma krio od Nadežde da ima rak! Prvi put progovorili o velikoj borbi: Doživela sam…

Kurir pre 18 sati
Nadežda Biljić tokom prethodnog perioda borila se sa opakom bolešću - kancer, a da to javnost nije znala. Pevačica je išla na hemioterapije, zračenja, ali i kao da se ništa ne dešava odlazila je na nastupe i uveseljavala publiku. Nakon, što je pobedila… »
Nadežda Biljić prvi put u javnosti nakon što je pobedila rak: Pevačica zablistala pa progovorila o teškoj borbi

Nadežda Biljić prvi put u javnosti nakon što je pobedila rak: Pevačica zablistala pa progovorila o teškoj borbi

Mondo pre 19 sati
Pevačica Nadežda Biljić pojavila se sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića, a njen izgled odmah je privukao pažnju. Iako je iza nje veoma težak period, Nadežda je pred kamerama zablistala i sa osmehom govorila o novom poglavlju svog života. U jednom… »
"Krio je od mene da imam rak, na konzilijumu sam doživela lom" Nadežda i Toma iskreno o njenoj borbi sa kancerom: "Sa zračenja…

"Krio je od mene da imam rak, na konzilijumu sam doživela lom" Nadežda i Toma iskreno o njenoj borbi sa kancerom: "Sa zračenja…

Blic pre 18 sati
Pored borbe sa bolešću, par se suočio i sa teškim trenucima kada je njihov sin Longo rođen prevremeno i hranjen sondom. Nadežda je apelovala na sve žene da redovno posećuju ginekologa, jer tumor markeri ne otkrivaju uvek kancer grlića. Pevačica Nadežda… »

Vesti dana »