Povezane vesti
Vučić: „Pobedićemo svaku vrstu zla“ – U ponedeljak predajem dužnost i krećem među narod
Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Mnogo je važno da budemo mirni, trpeljivi, strpljivi i nemojte da se sekirate zbog strašnih, jezivih stvari koje blokaderi izgovaraju – rekao je Vučić. Govoreći o učesnicima blokada, Vučić je izneo tvrdnje da napadaju žene i upućuju pretnje, uključujući pretnje seksualnim nasiljem. – To što napadaju žene, to što prete silovanjima, to što prete jahanjem i svim drugim, uz okretanje pedala jedino je što su pokazali da umeju do sada – naveo je Vučić. On je svoje… »
Vučić: Stajem na stranu žena, majki, baka, ćerki – očitaćemo lekciju nasilnicima 25. oktobra!
Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Vučić je rekao da zna koliko je važno da u Njujorku zastupa Srbiju, ali da mu je istovremeno žao što trenutno nije u zemlji. „Tu sam u Ujedinjenim nacijama. Svaki dan koji provedemo ovde, znam da moram, znam da je važno da zastupam našu Srbiju, znam koliko je važno da uradimo dobre stvari ovde u Njujorku. Sa druge strane, krivo mi je što nisam u Srbiji i što ne mogu, a hiljadu puta bih im odgovorio na sve strašne stvari koje su izgovarali o ženama Srbije u… »
Vesti dana »
Stigla nova odluka o gorivu u Srbiji: Smanjenje akciza produženo, poznati novi iznosi koji važe do 4. oktobra
Kurir pre 53 minutajoš 16 povezanih
Analiza RSE: U biračkom spisku pola miliona birača bez ulice i kućnog broja
N1 Info pre 4 satijoš 7 povezanih