Povezane vesti
ANA NIKOLIĆ UŠLA U ELITU 10! Ćerka Tara joj poslala moćnu poruku pred ulazak! Mama izdrži!
Svet & Skandal pre 12 sati
Sinoć je u rijalitiju „Elita 10“ održana žurka na kojoj je glavno iznenađenje večeri bio ulazak pevačice Ane Nikolić. Ana je na imanje stigla u društvu robota Toše, što je izazvalo oduševljenje i reakcije prisutnih učesnika. Po ulasku na žurku, Ana… »
"Drugarice, alkoholičarke": Ana Nikolić ušla u Elitu, Miljana je ne ispušta iz ruku, a on psuje Rastu (video)
Mondo pre 12 sati
Pevačica Ana Nikolić, sinoć je posetila učesnike Elite 10 u Šimanovcima i bila specijalni gost na žurci koja se održava jednom nedeljno u ovom rijalitiju. Ana je ušla sa zakašnjenjem, a već na samom ulazu su je spopali učesnici rijalitija, među kojima i… »
Ana Nikolić ušla u elitu, Miljana je odmah spopala: Zvala sam te na Whatsaap, tražila sam tvoj broj! Pevačica njoj rekla da je…
Kurir pre 14 sati
Ana Nikolić, kako se i pisalo pre samog početka Elite 10, sinoć je stigla u Šimanovce, ali na kratko. Pevačica je bila specijalni gost na žurki, koja se održava svakog utorka u Beloj kući. Ana nije ušla kada i ostali pevači, već nešto malo kasnije, a… »
Ana Nikolić ušla u elitu 10: Obratila se takmičarima: "Tara mi kaže: Mama izdrži!"
Blic pre 14 sati
Ana je nakratko prekinula žurku kako bi poslala motivacionu poruku takmičarima i citirala svoju ćerku Taru. Na kraju je izjavila da se više neće baviti pevanjem već da se kandiduje za predsednicu, što je iznenadilo sve prisutne. Sinoć je u rijalitiju… »
Ana Nikolić napravila haos u Eliti! Uveli je u rijaliti, pa napustila brže nego što su mislili, evo zbog čega
Telegraf pre 14 sati
Elitari su sinoć imali veliko iznenađenje. U Beloj kući održana je žurka te su se zaređale mnoge estradne ličnosti poput Zorane Mićanović, Nemanje Đorđevića a u jendom trenutku goste je zabavio DJ Brazilis. Ipak, kulimancija večeri bio je ulazak Ane… »
Vesti dana »
Šef ukrajinske diplomatije u UN: Ukrajina spremna za neposredni prekid vatre
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Finska izbacila Italiju iz borbe za medalju i napravila najveću senzaciju na Evropskom prvenstvu u odbojci
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
RIK sumnja u pravnu valjanost izjava podrške za izbornu listu Bogoljuba Karića, traže proveru
Danas pre 1 satjoš 1 povezana