Povezane vesti

Darko Lazić ZAPRETIO INFLUENSERKI NE POMINJI NI MOG BRATA NI MENE! Ako nastaviš…

Darko Lazić ZAPRETIO INFLUENSERKI NE POMINJI NI MOG BRATA NI MENE! Ako nastaviš…

Svet & Skandal pre 7 sati
Pevač Darko Lazić ponovo se oglasio na svom Instagram profilu kako meštovito i oštro demantovao sve navode koje je influenserka Kristina Kika Živković iznela tokom gostovanja u jutarnjem programu. Nakon što ga je javnost povezala sa njenom pričom o… »
"Ne spominji mene i mog pokojnog brata": Darko Lazić o influenserki koja je pričala o njemu u Jutarnjem, zapretio tužbom

"Ne spominji mene i mog pokojnog brata": Darko Lazić o influenserki koja je pričala o njemu u Jutarnjem, zapretio tužbom

Mondo pre 15 sati
Pevač Darko Lazić oglasio se na društvenim mrežama povodom navoda influenserke Kristine Kike Živković da ih poznaje i da joj je pokojni Dragan bio zaštitnik, tražeći da se njegovo ime i ime njegovog pokojnog brata više ne pominju u javnosti. Lazić se… »
"Ne spominji mene i mog pokojnog brata!" Darko Lazić hitno reagovao i zapretio tužbom influenserki

"Ne spominji mene i mog pokojnog brata!" Darko Lazić hitno reagovao i zapretio tužbom influenserki

Telegraf pre 15 sati
Pevač Darko Lazić oglasio se na društvenim mrežama povodom navoda influenserke Kristine Kike Živković i poručio da ne želi da se njegovo ime, kao ni ime njegovog pokojnog brata Dragana, dovodi u vezu sa njenom pričom. Lazić je reagovao nakon njenog… »
Darko Lazić se hitno oglasio: Zapretio tužbom influenserki: "Ne spominji mene i mog pokojnog brata"

Darko Lazić se hitno oglasio: Zapretio tužbom influenserki: "Ne spominji mene i mog pokojnog brata"

Blic pre 16 sati
Poručio je da ukoliko se njegovo ime nastavi zloupotrebljavati, njegov advokat će preduzeti pravne mere. Kristina Kika Živković je u emisiji ispričala kako joj je Darkov pokojni brat Dragan bio zaštita, ali da ne zamera Darku na demantiju. Pevač Darko… »
"Ne spominji mene i mog pokojnog brata", Darko Lazić se oglasio i zapretio influenserki da ako ne prestane sa izjavama da će…

"Ne spominji mene i mog pokojnog brata", Darko Lazić se oglasio i zapretio influenserki da ako ne prestane sa izjavama da će…

Kurir pre 16 sati
Darko Lazić opet se našao u priči, za koju tvrdi da nema nikakve veze s njom. Influenserka, Krisitina Kika Živković koja je nedavno doživela nasilje od partnera, a koju su mediji povezali sa Darkom Lazićem, zbog nekoliko zajedničkih fotografija na… »

Vesti dana »