Povezane vesti
Elena Karaman se skinula gola u kući u Provansi: Fatalna Srpkinja otkrila zašto se povukla u ilegalu
Mondo pre 9 sati
Jedna od najfatalnijih Srpkinja, Elena Karaman, već duže od dve godine boravi u Provansi, gde je kupila kuću i napravila svoju oazu mira daleko od gradske vreve. Na društvenim mrežama nedavno je podelila fotografije pored bazena u društvu svog psa, na… »
Elena Karaman posle mnogo godina otkrila zašto se povukla u ilegalu: "Povezivala sam se sa mojim tribalnim peruanskim i…
Blic pre 16 sati
Na društvenim mrežama je podelila provokativne fotografije pored bazena, što je izazvalo podeljene reakcije pratilaca. Njeno povlačenje iz javnosti bio je postepen i prirodan proces vezan za lični razvoj i duhovno sazrevanje. Dizajnerka enterijera Elena… »
Elena Karaman Karić izašla iz ilegale posle 10 godina! Povezivala sam se sa mojim tribalnim peruanskim i škotskim nasleđem…
Kurir pre 16 sati
Posle 10 godina medijske tišine, Elena Karaman ponovo govori. Ne kao neko ko se vraća na scenu, već kao neko ko je u međuvremenu prošao kroz duboku ličnu transformaciju, promene, traganja. Tokom prethodne decenije nakon razvoda se povukla iz javnosti i… »
Elena Karaman o medijskoj ilegali: "Povezivala sam se sa mojim tribalnim peruanskim i škotskim nasleđem"
Nova pre 17 sati
Dizajnerka enterijera Elena Karaman prorogovila je o privatnom životu i odluci da se povuče u medijsku ilegalu. Elena Karaman je u razgovoru za Hello magazin istakla da u pitanju nije bila konkretna odluka. "To se dogodilo stihijski i bilo je u skladu s… »
Vesti dana »
Šef ukrajinske diplomatije u UN: Ukrajina spremna za neposredni prekid vatre
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Prognoza vremena za četvrtak 24. septembar 2026: Pretežno vedro, temperatura do 25 stepeni
Beta pre 4 satijoš 3 povezane
RIK sumnja u pravnu valjanost izjava podrške za izbornu listu Bogoljuba Karića, traže proveru
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Finska izbacila Italiju iz borbe za medalju i napravila najveću senzaciju na Evropskom prvenstvu u odbojci
Danas pre 4 satijoš 2 povezane