Povezane vesti
OTAC POZNATE PEVAČICE TRAŽIO 50 MARAKA DA JE PODVODE! Sada otvorila dušu i sve priznala!
Svet & Skandal pre 4 sati
Folk pevačica Anica Milenković otkrila je potresne i mračne detalje iz svog detinjstva o kojima godinama nije imala snage da govori u javnosti. Ona je otvoreno ispričala da je odranije trpela porodično nasilje i bila primorana da pobegne iz doma, ali… »
"Tata je rekao prijateljima da me podvode u Prištini": Jezivo priznanje naše pevačice, imala 14 godina, on dao i cenu
Mondo pre 11 sati
Pevačica Anica Milenković ostavila je trag na muzičkoj sceni još kao kada je tinejdžerka otpevala pesmu "Lančić". Poslednjih godina smo čitali o njenom preseljenju u Ameriku, rođenju dece i poslovima koje je obavljala kako bi zaradila novac, a sada je… »
"Otac je rekao prijateljima da me podvode, za 50 maraka u Prištini", Anica iznela jezive detalje iz svog života
Telegraf pre 11 sati
Pevačica Anica Milenković dugi niz godina van je estradne scene a nedavno je navaila i povratak. O njenom životu tokom "ilegale" nije se znalo mnogo sve dok ona nije otkrila jezive detalje i sve šzo ju je pratilo dok je nije bilo u javnosti. Ona je… »
Otac Anice Milenković predlagao prijateljima da mu ćerku podvode u Prištini za 50 maraka! Jezivo svedočenje pevačice ledi krv…
Kurir pre 12 sati
Anica Milenković ne može da se pohvali srećnim detinjstvom. Još kao devojčica pretrpela je nasilje od strane rođenog oca, zbog čega je bila prinuđena da pobegne iz porodičnog doma. Pevačica je sada odlučila da otkrije i još neke detalje iz mračne… »
"Moj otac je govorio prijateljima da me podvode u Prištini za 50 maraka" Jezivo priznanje Anice Milenković: "Imala sam 14…
Blic pre 12 sati
Anica je otkrila i da traga za rođenim bratom za kog porodica sumnja da je živ, iako su tvrdili da je kao beba preminuo. Otac je imao loš odnos prema ženama i često ih je nazivao pogrdnim imenima, što je za Anicu postalo svakodnevica. Pevačica Anica… »
Vesti dana »
Šef ukrajinske diplomatije u UN: Ukrajina spremna za neposredni prekid vatre
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Prognoza vremena za četvrtak 24. septembar 2026: Pretežno vedro, temperatura do 25 stepeni
Beta pre 41 minutajoš 3 povezane
RIK sumnja u pravnu valjanost izjava podrške za izbornu listu Bogoljuba Karića, traže proveru
Danas pre 1 satjoš 1 povezana