Povezane vesti

"S tobom je otišao i deo mene": Oglasila se sestra pevača koji je poginuo kod Šapca, bolne reči kidaju dušu

"S tobom je otišao i deo mene": Oglasila se sestra pevača koji je poginuo kod Šapca, bolne reči kidaju dušu

Mondo pre 1 sat
Pevač Goran Maksimović tragično je izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći kada je vozilo izletelo sa kolovoza, pri čemu su u njemu ostala zaglavljena lica. U automobilu je bilo četvoro ljudi, a troje je zadobilo teške povrede. Inače, Goran je pre… »
"Sve miriše na tebe, mili moj" Sestra pevača koji je tragično nastradao kod Šapca slomljena od bola, oglasila se potresnim…

"Sve miriše na tebe, mili moj" Sestra pevača koji je tragično nastradao kod Šapca slomljena od bola, oglasila se potresnim…

Blic pre 4 sati
Njegova sestra se emotivno oglasila na društvenim mrežama, deleći bol zbog gubitka brata. U poruci je izrazila nevericu i duboku tugu, opisujući koliko joj nedostaje. Nakon saobraćajne nesreće kod Šapca u kojoj je smrtno stradao pevač Goran Maksimović… »
Oglasila se sestra poginulog pevača! Potresnim rečima slomila i najtvrđa srca: Sve boli kada te nema

Oglasila se sestra poginulog pevača! Potresnim rečima slomila i najtvrđa srca: Sve boli kada te nema

Kurir pre 4 sati
Od pevača Gorana Maksimovića od juče kada je smrtno stradao u saobraćajnoj nesreći, opraštaju se mnogi, a sada se oglasila sestra. Ona je objavila Goranovu sliku i potresnim rečima se oprostila: - Kad me budu pitali da li imam svog heroja, reći ću im da… »
Oglasila se slomljena sestra pevača koji je poginuo kod Šapca: “Da sam znala da je bio poslednji put…”

Oglasila se slomljena sestra pevača koji je poginuo kod Šapca: “Da sam znala da je bio poslednji put…”

Telegraf pre 4 sati
Od pevača Gorana Maksimovića od juče kada je smrtno stradao u saobraćajnoj nesreći, opraštaju se mnogi, a sada se oglasila sestra. Ona je objavila Goranovu sliku i potresnim rečima se oprostila: - Kad me budu pitali da li imam svog heroja, reći ću im da… »
"Brate moj, niko nije slutio da će naš poslednji susret biti zaista poslednji" Potresne reči sestre poginulog pevača Gorana…

"Brate moj, niko nije slutio da će naš poslednji susret biti zaista poslednji" Potresne reči sestre poginulog pevača Gorana…

Kurir pre 5 sati
Sestra pevača Gorana Maksimovića (26), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći vraćajući se sa Šabačkog vašara, gde je nastupao, oprostila se od brata potresnom porukom koju je objavila nakon njegove smrti. U emotivnom oproštaju opisala je bol koji oseća… »
Pevačica slomljena zbog smrti kolege Gorana Maksimovića (26): "Otišao si prerano, sačuvaj za mene jednu pesmu"

Pevačica slomljena zbog smrti kolege Gorana Maksimovića (26): "Otišao si prerano, sačuvaj za mene jednu pesmu"

Blic pre 6 sati
Vest o njegovoj smrti potresla je porodicu, prijatelje i kolege iz muzičkog sveta. Pevačica Milica Kostadinović se emotivno oprostila od Gorana na društvenim mrežama. Pevač Goran Maksimović (26) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Šapca, a od… »
Poznato vreme i mesto sahrane pevača Gorana Maksimovića (26) poginuo kada se vraćao sa Šabačkog vašara

Poznato vreme i mesto sahrane pevača Gorana Maksimovića (26) poginuo kada se vraćao sa Šabačkog vašara

Blic pre 6 sati
Porodica i prijatelji obavešteni su da će se oproštaj održati u porodičnom selu. U objavi je izražena velika tuga i poziv rodbini, prijateljima i poznanicima na sahranu. Sahrana pevača Gorana Maksimovića (26), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći nakon… »
Zabili se u kanal, pevač Goran (26) poginuo na mestu! Poznato stanje vozača: Uzeti mu krv i urin na analizu

Zabili se u kanal, pevač Goran (26) poginuo na mestu! Poznato stanje vozača: Uzeti mu krv i urin na analizu

Telegraf pre 6 sati
Vozač automobila M. I, koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nezgodi kod Šapca u kojoj je poginuo pevač Goran Maksimović (26), i dalje se nalazi u bolnici zbog zadobijenih teških povreda. Kako se saznaje, od vozača su uzeti uzorci krvi i urina koji su… »
"Veselili su se do kasno u noć": Evo šta se dešava sa vozačem u čijem autu je poginuo pevač, čeka se ključni dokaz

"Veselili su se do kasno u noć": Evo šta se dešava sa vozačem u čijem autu je poginuo pevač, čeka se ključni dokaz

Mondo pre 7 sati
Vozač M. I. koji je upravljao automobilom u trenutku kada je došlo do saobraćajne nesreće u okolini Šapca u kojoj je juče ujutru poginuo pevač Goran Maksimović Gogo (26), kako Kurir saznaje, i dalje se nalazi u bolnici s obzirom na to da je u udesu… »
Evo šta se dešava sa vozačem automobila u kom je poginuo pevač Goran Maksimović sedeo na zadnjem sedištu u trenutku nesreće…

Evo šta se dešava sa vozačem automobila u kom je poginuo pevač Goran Maksimović sedeo na zadnjem sedištu u trenutku nesreće…

Blic pre 7 sati
Gogo se vraćao sa nastupa na Šabačkom vašaru kada je došlo do nesreće; sedeo je na zadnjem sedištu i preminuo je na licu mesta. Tužilaštvo je naložilo vanredni tehnički pregled vozila i kriminalističko-tehničku obradu, a dalja odluka zavisi od rezultata… »
Evo šta se dešava sa čovekom koji je odvezao pevača u smrt: Vraćali se sa Šabačkog vašara, Goran Maksimović poginuo, a on u…

Evo šta se dešava sa čovekom koji je odvezao pevača u smrt: Vraćali se sa Šabačkog vašara, Goran Maksimović poginuo, a on u…

Kurir pre 8 sati
Vozač M. I. koji je upravljao automobilom u trenutku kada je došlo do saobraćajne nesreće u okolini Šapca u kojoj je juče ujutru poginuo pevač Goran Maksimović Gogo (26), kako Kurir saznaje, i dalje se nalazi u bolnici s obzirom na to da je u udesu… »
TRAGEDIJA POSLE ŠABAČKOG VAŠARA: Poginuo pevač Goran Maksimović (26), troje teško povređeno

TRAGEDIJA POSLE ŠABAČKOG VAŠARA: Poginuo pevač Goran Maksimović (26), troje teško povređeno

Ozon pre 12 sati
ŠABAC – Pevač narodne i krajiške muzike Goran Maksimović Gogo (26) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na području Šapca, dok su još tri osobe zadobile teške telesne povrede. Maksimović je prethodne večeri nastupao sa Tika Taka bendom na Šabačkom… »

Vesti dana »