Povezane vesti
"S tobom je otišao i deo mene": Oglasila se sestra pevača koji je poginuo kod Šapca, bolne reči kidaju dušu
Mondo pre 1 sat
Pevač Goran Maksimović tragično je izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći kada je vozilo izletelo sa kolovoza, pri čemu su u njemu ostala zaglavljena lica. U automobilu je bilo četvoro ljudi, a troje je zadobilo teške povrede. Inače, Goran je pre… »
"Sve miriše na tebe, mili moj" Sestra pevača koji je tragično nastradao kod Šapca slomljena od bola, oglasila se potresnim…
Blic pre 4 sati
Njegova sestra se emotivno oglasila na društvenim mrežama, deleći bol zbog gubitka brata. U poruci je izrazila nevericu i duboku tugu, opisujući koliko joj nedostaje. Nakon saobraćajne nesreće kod Šapca u kojoj je smrtno stradao pevač Goran Maksimović… »
Oglasila se sestra poginulog pevača! Potresnim rečima slomila i najtvrđa srca: Sve boli kada te nema
Kurir pre 4 sati
Od pevača Gorana Maksimovića od juče kada je smrtno stradao u saobraćajnoj nesreći, opraštaju se mnogi, a sada se oglasila sestra. Ona je objavila Goranovu sliku i potresnim rečima se oprostila: - Kad me budu pitali da li imam svog heroja, reći ću im da… »
Oglasila se slomljena sestra pevača koji je poginuo kod Šapca: “Da sam znala da je bio poslednji put…”
Telegraf pre 4 sati
Od pevača Gorana Maksimovića od juče kada je smrtno stradao u saobraćajnoj nesreći, opraštaju se mnogi, a sada se oglasila sestra. Ona je objavila Goranovu sliku i potresnim rečima se oprostila: - Kad me budu pitali da li imam svog heroja, reći ću im da… »
"Brate moj, niko nije slutio da će naš poslednji susret biti zaista poslednji" Potresne reči sestre poginulog pevača Gorana…
Kurir pre 5 sati
Sestra pevača Gorana Maksimovića (26), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći vraćajući se sa Šabačkog vašara, gde je nastupao, oprostila se od brata potresnom porukom koju je objavila nakon njegove smrti. U emotivnom oproštaju opisala je bol koji oseća… »
Pevačica slomljena zbog smrti kolege Gorana Maksimovića (26): "Otišao si prerano, sačuvaj za mene jednu pesmu"
Blic pre 6 sati
Vest o njegovoj smrti potresla je porodicu, prijatelje i kolege iz muzičkog sveta. Pevačica Milica Kostadinović se emotivno oprostila od Gorana na društvenim mrežama. Pevač Goran Maksimović (26) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Šapca, a od… »
Poznato vreme i mesto sahrane pevača Gorana Maksimovića (26) poginuo kada se vraćao sa Šabačkog vašara
Blic pre 6 sati
Porodica i prijatelji obavešteni su da će se oproštaj održati u porodičnom selu. U objavi je izražena velika tuga i poziv rodbini, prijateljima i poznanicima na sahranu. Sahrana pevača Gorana Maksimovića (26), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći nakon… »
Zabili se u kanal, pevač Goran (26) poginuo na mestu! Poznato stanje vozača: Uzeti mu krv i urin na analizu
Telegraf pre 6 sati
Vozač automobila M. I, koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nezgodi kod Šapca u kojoj je poginuo pevač Goran Maksimović (26), i dalje se nalazi u bolnici zbog zadobijenih teških povreda. Kako se saznaje, od vozača su uzeti uzorci krvi i urina koji su… »
"Veselili su se do kasno u noć": Evo šta se dešava sa vozačem u čijem autu je poginuo pevač, čeka se ključni dokaz
Mondo pre 7 sati
Vozač M. I. koji je upravljao automobilom u trenutku kada je došlo do saobraćajne nesreće u okolini Šapca u kojoj je juče ujutru poginuo pevač Goran Maksimović Gogo (26), kako Kurir saznaje, i dalje se nalazi u bolnici s obzirom na to da je u udesu… »
Evo šta se dešava sa vozačem automobila u kom je poginuo pevač Goran Maksimović sedeo na zadnjem sedištu u trenutku nesreće…
Blic pre 7 sati
Gogo se vraćao sa nastupa na Šabačkom vašaru kada je došlo do nesreće; sedeo je na zadnjem sedištu i preminuo je na licu mesta. Tužilaštvo je naložilo vanredni tehnički pregled vozila i kriminalističko-tehničku obradu, a dalja odluka zavisi od rezultata… »
Evo šta se dešava sa čovekom koji je odvezao pevača u smrt: Vraćali se sa Šabačkog vašara, Goran Maksimović poginuo, a on u…
Kurir pre 8 sati
Vozač M. I. koji je upravljao automobilom u trenutku kada je došlo do saobraćajne nesreće u okolini Šapca u kojoj je juče ujutru poginuo pevač Goran Maksimović Gogo (26), kako Kurir saznaje, i dalje se nalazi u bolnici s obzirom na to da je u udesu… »
TRAGEDIJA POSLE ŠABAČKOG VAŠARA: Poginuo pevač Goran Maksimović (26), troje teško povređeno
Ozon pre 12 sati
ŠABAC – Pevač narodne i krajiške muzike Goran Maksimović Gogo (26) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na području Šapca, dok su još tri osobe zadobile teške telesne povrede. Maksimović je prethodne večeri nastupao sa Tika Taka bendom na Šabačkom… »
Vesti dana »
Tužilaštvo pokrenulo hitnu istragu: Utvrđuje se ko je kriv za pucanje zida i pad auta u rupu
Večernje novosti pre 20 minutajoš 29 povezanih
Suđenje za pad nadstrešnice na čekanju: Branioci Vesića, Dimoski i Tanasković traže zaštitu zakonitosti
Radio 021 pre 7 satijoš 5 povezanih
Milovan Milivojević podneo molbu Vučiću: Ne mogu da odem iz te proklete fabrike, a ne ostavim sliku sina na mestu gde je stradao
N1 Info pre 9 satijoš 13 povezanih
Lavrov na Generalnoj skupštini UN: Rusija spremna na pregovore, ali neće da obustavi specijalnu vojnu operaciju
RTV pre 41 minutajoš 23 povezane