Povezane vesti

Neke pesme dobijaju potpuno drugu atmosferu: Frontmen grupe "Divlje jagode" Žele Lipovača o koncertu i akustičnim verzijama…

Neke pesme dobijaju potpuno drugu atmosferu: Frontmen grupe "Divlje jagode" Žele Lipovača o koncertu i akustičnim verzijama…

Večernje novosti pre 6 sati
ROK grupa "Divlje jagode" 22. oktobra održaće veliki koncert pod simboličnim nazivom "Sa malo struje" u MTS dvorani, a posle pet decenija na muzičkoj sceni, publika će imati priliku da njihove poznate pesme čuje u nešto drugačijem izdanju. Foto: ATA… »
"Do mjesta na koje želiš stići, ne vodi skraćeni put...": Žele najavio koncert Divljih jagoda u mts Dvorani

"Do mjesta na koje želiš stići, ne vodi skraćeni put...": Žele najavio koncert Divljih jagoda u mts Dvorani

Telegraf pre 9 sati
Smatra se da je ovo jedan od onih nastupa koje su ljubitelji Divljih jagoda čekali ceo život, jer će hard rok bend svirati „na drva“. Kako i sam lider benda kaže imao je izvesnu tremu od nove forme, posebno kada su u pitanju brze pesme, ali da je ipak… »
Frontmen "Jagoda" o pevačima koji zarađuju na tuđim pesmama: Reči o Jakovu odjeknule, ovo se neće dopasti mnogima

Frontmen "Jagoda" o pevačima koji zarađuju na tuđim pesmama: Reči o Jakovu odjeknule, ovo se neće dopasti mnogima

Mondo pre 9 sati
Posle gotovo pola veka karijere, hard rok bend " Divlje jagode" održaće prvi akustični koncert "Sa malo struje", a tim povodom održali su i konferenciju za medije na kojoj se našla i naša ekipa. Frontmen Zele Lipovača osvrnuo se i na trenutnu situaciju… »
"Ja sam Džiboniju dao ime": Šok-priznanje legende Divljih jagoda, otkrio i ko je trebalo da bude pevač (video)

"Ja sam Džiboniju dao ime": Šok-priznanje legende Divljih jagoda, otkrio i ko je trebalo da bude pevač (video)

Mondo pre 10 sati
Posle gotovo pola veka karijere, bend Divlje jagode će imati akustični koncert i to pred domaćom publikom. S legendama jugoslovenske rok scene na binu će stati i ćerka Mladena Vojčića Tife iz Bijelog dugmeta, Sara Vojčić, a MONDO je u eksluzivnom… »
"Dolaziću u Beograd dok me noge nose": Frontmen Divljih jagoda otkrio tajnu posle pola veka, pa progovorio o Srbiji

"Dolaziću u Beograd dok me noge nose": Frontmen Divljih jagoda otkrio tajnu posle pola veka, pa progovorio o Srbiji

Mondo pre 10 sati
Posle gotovo pola veka karijere, hard rok bend Divlje jagode održaće prvi akustični koncert interesantno nazvan - "Sa malo struje". Bend je na današnjoj konferenciji otkrio da će "Šejla" dobiti potpuno novo ruho, a MONDO je zabeležio detalje. Frontmen… »

Vesti dana »