Povezane vesti
Šikorski: Ne pravimo pitanje ako Rusija prizna da je pilot greškom uleteo u Poljsku
N1 Info pre 6 sati
Šef poljske diplomatije Radoslav Šikorski kazao je u Njujorku da se medju susedima dogadaju greške, kao da ruski pilot zabunom na kratko upadne u poljski vazdušni prostor ali krivac mora da prizna grešku. "Takve stvari se susedima dogadjaju. Ako ruska… »
Ruski helikopter upao u Poljsku! Ministar Šikorski: Ne pravimo pitanje ako Moskva prizna da je pilot pogrešio!
Kurir pre 6 sati
Šef poljske diplomatije Radoslav Šikorski kazao je danas u Njujorku da se među susedima dogadaju greške, kao da ruski pilot zabunom na kratko upadne u poljski vazdušni prostor ali krivac mora da prizna grešku. "Takve stvari se susedima dogadjaju. Ako… »
Ruski helikopter ušao u evropsku NATO zemlju! Podignuti borbeni avioni, vlast izdala hitno saopštenje
Blic pre 7 sati
Incident se tumači kao testiranje spremnosti poljske protivvazdušne odbrane od strane Rusije. Povećana je zabrinutost zbog ruskih aktivnosti, kao što su špijunaža, sajber napadi i dronovi protiv zemalja koje podržavaju Ukrajinu. Ruski helikopter Mi-8… »
Operativna komanda poljske vojske: Ruski vojni helikopter nakratko ušao u vazdušni prostor Poljske
Insajder pre 10 sati
Ruski vojni helikopter Mi-8 nakratko je danas ušao u vazdušni prostor Poljske iz pravca ruske enklave Kalinjingrad, saopštila je Operativna komanda poljske vojske, navodeći da je helikopter u poljskom vazdušnom prostoru proveo 42 sekunde i prodro oko 300… »
Incident na granici: Ruski vojni helikotper Mi-8 ušao 300 metara u vazdušni prostor Poljske
Euronews pre 10 sati
Ruski vojni helikopter Mi-8 nakratko je danas ušao u vazdušni prostor Poljske iz pravca ruske enklave Kalinjingrad, saopštila je Operativna komanda poljske vojske, navodeći da je helikopter u poljskom vazdušnom prostoru proveo 42 sekunde i prodro oko 300… »
Ruski vojni helikopter ušao u Poljsku: Drama na nebu, hitno dignuti borbeni avioni
Večernje novosti pre 10 sati
RUSKI vojni helikopter Mi-8 nakratko je danas ušao u vazdušni prostor Poljske iz pravca ruske enklave Kalinjingrad, saopštila je Operativna komanda poljske vojske, navodeći da je helikopter u poljskom vazdušnom prostoru proveo 42 sekunde i prodro oko 300… »
Ruski vojni helikopter ušao u Poljsku: Alarm u NATO zemlji, odmah podignuti borbeni avioni
Mondo pre 11 sati
Ruski vojni helikopter Mi-8 danas je nakratko ušao u poljski vazdušni prostor iz ruske Kalinjingradske oblasti, objavila je Operativna komanda poljskih Oružanih snaga. Poljska je zbog incidenta podigla borbene avione, dok su kopnene snage i sistemi… »
Igra nerava: Ruski vojni helikopter Mi-8 ušao u poljski vazdušni prostor, Varšava digla borbene avione
Telegraf pre 12 sati
Ruski vojni helikopter Mi-8 nakratko je ušao u vazdušni prostor Poljske, članice NATO, iz pravca ruske eksklave Kalinjingrad, saopštila je u sredu Operativna komanda poljske vojske. Helikopter je proveo 42 sekunde u poljskom vazdušnom prostoru i ušao na… »
Ruski vojni helikopter ušao na teritoriju NATO države! Hitno podinugti lovci, kopnene snage u stanju pripravnosti
Kurir pre 12 sati
Ruski vojni helikopter jutros je nakratko narušio vazdušni prostor Poljske, piše britanski list Gardijan. Poljska vojska je saopštila da je ruski helikopter tipa Mi-8 ušao 300 metara u poljski vazdušni prostor iz ruske eksklave Kalinjingrad i zadržao se… »
Ruski helikopter ušao u vazdušni prostor Poljske: Varšava podigla lovce
Nova pre 12 sati
Ruski vojni helikopter jutros je nakratko narušio vazdušni prostor Poljske, piše britanski list Gardijan. Poljska vojska je saopštila da je ruski helikopter tipa Mi-8 ušao 300 metara u poljski vazdušni prostor iz ruske eksklave Kalinjingrad i zadržao se… »
Ruski vojni helikopter ušao u vazdušni prostor Poljske
REUC pre 12 sati
Ruski vojni helikopter jutros je nakratko narušio vazdušni prostor Poljske, piše britanski list Gardijan. Ovaj sadržaj je dostupan registrovanim korisnicima. Prijavite se ili otvorite nalog da biste nastavili sa čitanjem. Jedan SNM Passport nalog za celu… »
Serbian News Media pre 12 sati
N1 Info pre 12 sati
Vesti dana »
Šef ukrajinske diplomatije u UN: Ukrajina spremna za neposredni prekid vatre
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Prognoza vremena za četvrtak 24. septembar 2026: Pretežno vedro, temperatura do 25 stepeni
Beta pre 3 satajoš 3 povezane
RIK sumnja u pravnu valjanost izjava podrške za izbornu listu Bogoljuba Karića, traže proveru
Danas pre 4 satijoš 1 povezana