Povezane vesti
Pokret "Mi snaga naroda" ne izlazi na izbore
Radio 021 pre 1 dan
Pokret "Mi snaga naroda" koga, zbog bolesti predsednika Branimira Nestorovića, prema Statutu zastupa zamenik predsednika Branko Lukić, saopštio je danas da neće učestvovati na parlamentarnim izborima, 25. oktobra. U saopštenju su precizirali da su o tome… »
Pokret “Mi – snaga naroda“ ne izlazi na izbore zbog bolesti Branimira Nestorovića
Morava info pre 5 sati
Pokret „Mi – snaga naroda“ koga, zbog bolesti predsednika Branimira Nestorovića, prema Statutu zastupa zamenik predsednika Branko Lukić, saopštio je danas da neće učestvovati na parlamentarnim izborima, 25. oktobra. U saopštenju su precizirali da su o… »
Mi snaga naroda ne izlazi na izbore, studenti u Republici Srpskoj
BBC News pre 6 sati
Predsedništvo pokreta 'Mi snaga naroda', čiji je lider u bolnici, izglasalo neizlazak na izbore. Studenti obilaze gradove u Republici Srpskoj, jednom od dva entiteta Bosne i Hercegovine. Izborna kampanja u Srbiji višestruko prelazi državne granice. Dok… »
Južne vesti pre 7 sati
Fonet Branimir Nestorović, lider Pokreta ‘Mi snaga naroda’ Posle burnog raskola i odustajanja od prethodno najavljene koalicije, opozicioni pokret Mi snaga naroda saopštio je da neće izaći na predstojeće parlamentarne izbore. Tu odluku međutim nije… »
Danas pre 7 sati
Posle burnog raskola i odustajanja od prethodno najavljene koalicije, opozicioni pokret Mi snaga naroda saopštio je da neće izaći na predstojeće parlamentarne izbore. Tu odluku međutim nije saopštio lider Branimir Nestorović, čije je zdravlje narušeno… »
Radio 021 pre 7 sati
Predsedništvo stranke Mi snaga naroda, čiji je lider u bolnici, izglasalo neizlazak na izbore. Studenti obilaze gradove u Republici Srpskoj. Fonet Branimir Nestorović, lider Pokreta 'Mi snaga naroda' Posle burnog raskola i odustajanja od prethodno… »
Pokret „Mi snaga naroda“ ne izlazi na izbore zbog bolesti predsednika Branimira Nestorovića
Nedeljnik pre 9 sati
Pokret „Mi snaga naroda“ koga, zbog bolesti predsednika Branimira Nestorovića, prema Statutu zastupa zamenik predsednika Branko Lukić, saopštio je danas da neće učestvovati na parlamentarnim izborima, 25. oktobra. U saopštenju su precizirali da su o tome… »
Pokret "Mi - snaga naroda" ne izlazi na izbore
Nova pre 9 sati
Pokret "Mi snaga naroda" koga, zbog bolesti predsednika Branimira Nestorovića, prema Statutu zastupa zamenik predsednika Branko Lukić, saopštio je danas da neće učestvovati na parlamentarnim izborima, 25. oktobra. U saopštenju su precizirali da su o tome… »
Pokret "Mi snaga naroda" ne izlazi na izbore 25. oktobra: Odluka dostavljena RIK
Newsmax Balkans pre 8 sati
Stranka "Mi snaga naroda" saopštila je da je Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) dostavila obaveštenje da taj pokret neće učestvovati na parlamentarnim izborima raspisanim za 25. oktobar. Sednici je prisustvovalo pet od osam članova Predsedništva i svih… »
Iz Mi snaga naroda uputili dopis RIK da neće učestvovati na izborima
Danas pre 8 sati
Pokret Mi snaga naroda saopštio je da je danas Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) dostavio obaveštenje da taj pokret neće učestvovati na parlamentarnim izborima raspisanim za 25. oktobar. U dopisu RIK navedeno je da je Predsedništvo Pokreta Mi snaga… »
"Zbog teške bolesti dr Nestorovica..." Pokret "Mi, snaga naroda" obavestio RIK da ne izlazi na izbore kako ne bi mogao da…
Blic pre 8 sati
Deo pokreta "Mi snaga naroda" saopštio je da svako eventualno podnošenje liste ovog pokreta ne bi bilo u skladu sa priloženom odlukom većine članova Predsedništva Kako kažu, zbog teške bolesti predsednika Branimira Nestorovića, pokret zastupa njegov… »
Pokret "Mi - snaga naroda" ne izlazi na izbore
N1 Info pre 9 sati
Pokret Mi snaga naroda obavestio RIK da neće učestvovati na izborima
Insajder pre 9 sati
Pokret Mi snaga naroda saopštio je da je danas Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) dostavio obaveštenje da taj pokret neće učestvovati na parlamentarnim izborima raspisanim za 25. oktobar. Borislav Antonijević (prvi s leva), Branimir Nestorović (u… »
Vesti dana »
Šef ukrajinske diplomatije u UN: Ukrajina spremna za neposredni prekid vatre
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Neviđena senzacija na Evropskom prvenstvu, čudo o kojem će se dugo pričati
Nova pre 56 minutajoš 2 povezane
Prognoza vremena za četvrtak 24. septembar 2026: Pretežno vedro, temperatura do 25 stepeni
Beta pre 41 minutajoš 3 povezane
RIK sumnja u pravnu valjanost izjava podrške za izbornu listu Bogoljuba Karića, traže proveru
Danas pre 1 satjoš 1 povezana