Povezane vesti
Feđa Dimović: Zabrinut sam za bezbednost svoje porodice, ali neću da ustuknem
Pravo u centar pre 12 sati
Frontmen „Beogradskog sindikata“, advokat i kandidat za poslanika na listi „Studenti pobeđuju“ Feđa Dimović izjavio je da je u poslednjih godinu dana dobio više desetina pretnji smrću, a da je pre dva dana napadnuta i njegova porodica u stanu na… »
Kandidat na studentskoj listi Feđa Dimović: Zabrinut sam za bezbednost svoje porodice, ali neću da ustuknem
Insajder pre 12 sati
Frontmen "Beogradskog sindikata", advokat i kandidat za poslanika na listi "Studenti pobeđuju" Feđa Dimović izjavio je danas da je u poslednjih godinu dana dobio više desetina pretnji smrću, a da je pre dva dana napadnuta i njegova porodica u stanu na… »
Kandidat sa Studentske liste Feđa Dimović: Zabrinut sam za bezbednost svoje porodice, ali neću da ustuknem
Nova pre 12 sati
Frontmen "Beogradskog sindikata", advokat i kandidat za poslanika na listi "Studenti pobeđuju" Feđa Dimović izjavio je danas da je u poslednjih godinu dana dobio više desetina pretnji smrću, a da je pre dva dana napadnuta i njegova porodica u stanu na… »
N1 Info pre 12 sati
Serbian News Media pre 12 sati
Frontmen „Beogradskog sindikata“, advokat i kandidat za poslanika na listi „ Studenti pobeđuju“ Feđa Dimović izjavio je da je u poslednjih godinu dana dobio više desetina pretnji smrću, a da je pre dva dana napadnuta i njegova porodica u stanu na… »
Radio sto plus pre 11 sati
Dimović je agenciji Beta kazao da je Policijskoj stanici Zvezdara prijavio napad na stan, ali da su se pretnje i dalje nastavile. “U poslednjih godinu dana, meni i mojoj porodici preko društvenih mreža intenzivno prete smrću. Imam dvoje maloletne dece od… »
Danas pre 12 sati
Frontmen „Beogradskog sindikata“, advokat i kandidat za poslanika na listi „Studenti pobeđuju“ Feđa Dimović izjavio je danas da je u poslednjih godinu dana dobio više desetina pretnji smrću, a da je pre dva dana napadnuta i njegova porodica u stanu na… »
Beta pre 12 sati
Frontmen "Beogradskog sindikata", advokat i kandidat za poslanika na listi "Studenti pobeđuju" Feđa Dimović izjavio je da je u poslednjih godinu dana dobio više desetina pretnji smrću, a da je pre dva dana napadnuta i njegova porodica u stanu na… »
Vesti dana »
Šef ukrajinske diplomatije u UN: Ukrajina spremna za neposredni prekid vatre
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Pre tri meseca jedva ostao živ, odbija da ide u penziju: Eriksen raskinuo ugovor i oglasio se
Mondo pre 1 satjoš 1 povezana
RIK sumnja u pravnu valjanost izjava podrške za izbornu listu Bogoljuba Karića, traže proveru
Danas pre 4 satijoš 1 povezana