Povezane vesti
Kad mu je majka umirala, Miroslav Ilić se zarekao da neće pevati. Ono što mu je ona tad rekla slama srca: Sine, pesma je tvoj…
Kurir pre 2 sata
Pevač narodne muzike Miroslav Ilić doživeo je veliku porodičnu tragediju. Njegov brat od strica, M. I. (64), utopio se u šahti pored porodične kuće u Mrčajevcima. Miroslav Ilić se i ranije u životu suočavao sa teškim gubicima. Kada je imao 25 godina… »
Poznato vreme i mesto sahrane brata Miroslava Ilića: Tragedija potresla Mrčajevce, pevač slomljen od bola
Mondo pre 6 sati
U Mrčajevcima se dogodila tragedija koja je potresla meštane ovog mesta. M. I., brat od strica poznatog pevača Miroslava Ilića, pronađen je mrtav u šahti. Vest o njegovoj smrti odjeknula je među meštanima, a okolnosti ovog tragičnog događaja dodatno su… »
"Tužan sam, on mi je najdraži... Ja drugu braću nemam": Oglasio se Miroslav Ilić nakon što je njegov brat pronađen mrtav
Nova pre 7 sati
Miroslav Ilić se oglasio nakon što je njegov brat od strica pronađen mrtav. Naime, on je pronađen mrtav u šahti pored porodične kuće u Mrčajevcima kod Čačka. "Tužan sam, to mi je najdraži brat od strica, ja drugu braću nemam. Bili smo jako bliski, ali ne… »
Poznato vreme i mesto sahrane brata Miroslava Ilića
Blic pre 7 sati
Sahrana će biti održana 24. septembra, a opelo i ispraćaj počinju u 13 časova. Tragedija je duboko pogodila porodicu, rodbinu i meštane Mrčajevaca. Mrčajevci su potreseni tragičnom smrću M. I, brata od strica poznatog pevača Miroslava Ilića, koji je… »
"On mi je bio najdraži, drugu braću nemam" Prve reči Miroslava Ilića za Kurir nakon što je njegov brat pronađen mrtav u šahti…
Kurir pre 6 sati
Nakon što je javnost potresla vest da je brat pevača Miroslava Ilića pronađen mrtav u šahti pored porodične kuće u Mrčajevcima kod Čačka, uspeli smo da stupimo u kontakt sa legendom narodne muzike koji je bio vidno potresen. - Tužan sam, to mi je… »
Otkrivamo u kakvom su odnosu bili Miroslav Ilić i brat koji je pronađen mrtav! Evo šta se dešavalo godinama u Mrčajevcima
Kurir pre 7 sati
U Mrčajevcima se dogodila tragedija kada je M.I. brat od strica našeg poznatog pevača Miroslava Ilića pronađen mrtav u šahti. Mi smo odmah razgovarali sa izvorom koji je blizak porodici Ilić i saznali kako su braća bila u vrlo dobrim odnosima, te da su… »
Vesti dana »
Šef ukrajinske diplomatije u UN: Ukrajina spremna za neposredni prekid vatre
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
RIK sumnja u pravnu valjanost izjava podrške za izbornu listu Bogoljuba Karića, traže proveru
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Finska izbacila Italiju iz borbe za medalju i napravila najveću senzaciju na Evropskom prvenstvu u odbojci
Danas pre 1 satjoš 2 povezane