Povezane vesti
Ronaldo: "Neki žele da me ubiju, ali treba im sačmara za to"
B92 pre 5 sati
Kristijano Ronaldo se našao na spisku Žorža Žesusa, novog selektora Portugala, u 41. godini, iako su mnogi očekivali da će se povući iz nacionalnog tima. Na pitanje šta bi pre izabrao – trofej Lige nacija ili magičnu granicu od 1.000 postignutih golova u… »
Ronaldo: Mnogi žele da odem, ali hoću novu Ligu nacija i 1.000 golova
RTS pre 8 sati
Kapiten fudbalske reprezentacije Portugalije Kristijano Ronaldo obratio se medijima uoči prvog meča nove sezone Lige nacija protiv Velsa, pričajući o reprezentaciji, novoj eri pod vođstvom Žorža Žezusa, svojoj budućnosti i jubilarnom, 1.000. golu u… »
Ronaldo grmi pred start Lige nacija: „Pokušavaju da me ubiju, ali nemaju nikakve šanse!“
Hot sport pre 8 sati
Kristijano Ronaldo ni sa 41 godinom ne namerava da uspori. Kapiten Portugala pred početak nove sezone Lige nacija ima dva velika cilja, još jedan reprezentativni trofej i magičnu granicu od 1.000 golova u karijeri, a tokom obraćanja medijima poslao je i… »
"Postoje ljudi koji žele da me ubiju": Kristijano Ronaldo neće u penziju, ima još 2 velika cilja
Mondo pre 9 sati
Selektor Portugala Žorž Žesus pozvao je rekordera i najboljeg strelca reprezentacije, Kristijana Ronalda za mečeve u Ligi nacija. Jedan od najboljih u istoriji fudbala još uvek nije spreman da okonča karijeru, što je jasno rekao na konferenciji za… »
Ronaldo: Želim da odbranim pehar i stignem do hiljadu golova do kraja karijere
Newsmax Balkans pre 9 sati
Kapiten fudbalske reprezentacije Portugala Kristijano Ronaldo rekao je da mu je cilj da do kraja karijere odbrani pehar u Ligi nacija i da stigne do 1.000 golova u karijeri. "Moj naredni cilj je da odbranim pehar u Ligi nacija i stignem do 1.000 gola u… »
Ronaldo ne staje: Hoću 1.000 golova i još jednu Ligu nacija
Sport klub pre 9 sati
Kristijano Ronaldo ni sa 41 godinom ne razmišlja o spuštanju lestvice, kapiten reprezentacije Portugala želi da stigne do 1.000 golova u profesionalnoj karijeri, ali i da sa nacionalnim timom odbrani trofej u Ligi nacija. Portugal novu sezonu ovog… »
Kristijano Ronaldo otkrio kada će u penziju i ono što sve zanima: "Kada ovo uradim..."
Telegraf pre 9 sati
Kapiten reprezentacije Portugala Kristijano Ronaldo istakao je na novom okupljanju nacionalnog tima da mu je cilj da do kraja karijere odbrani pehar u Ligi nacija i da stigne do 1.000 golova u karijeri. Bio je Ronaldo zapanjen brojem ljudi pred početak… »
Kristijano Ronaldo ne voli kompromise: "Da odbranim Ligu nacija ili postignem 1000 golova? Oba!"
Večernje novosti pre 10 sati
Ovo je nova era za Portugal i Kristijana Ronalda. FOTO: Tanjug/AP/Tony Gutierrez Kapiten reprezentacije Portugala Kristijano Ronaldo rekao je da mu je cilj da do kraja karijere odbrani pehar u Ligi nacija i da stigne do 1.000 golova u karijeri. - Moj… »
Vesti dana »
Šef ukrajinske diplomatije u UN: Ukrajina spremna za neposredni prekid vatre
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Prognoza vremena za četvrtak 24. septembar 2026: Pretežno vedro, temperatura do 25 stepeni
Beta pre 3 satajoš 3 povezane
RIK sumnja u pravnu valjanost izjava podrške za izbornu listu Bogoljuba Karića, traže proveru
Danas pre 4 satijoš 1 povezana