Povezane vesti

"Pretukao me je bolničar" Mladić (35) dovezen u bolnicu sa teškim povredama, pa policiji otkrio jezivu istinu: Skandal u…

"Pretukao me je bolničar" Mladić (35) dovezen u bolnicu sa teškim povredama, pa policiji otkrio jezivu istinu: Skandal u…

Blic pre 8 sati
Otac povređenog je obavešten da je njegov sin pao sa kreveta dok se lečio u zdravstvenoj ustanovi kod Đevđelije Međutim, povređeni je policiji izjavio da ga je fizički napao bolničar Dana 21. septembra 2026. godine u 10 časova u SVR Skoplje prijavljeno… »
Horor u zdravstvenoj ustanovi! Otac tvrdio da mu je sin pao s kreveta, a pacijent policiji otkrio jezivu istinu: "Pretukao me…

Horor u zdravstvenoj ustanovi! Otac tvrdio da mu je sin pao s kreveta, a pacijent policiji otkrio jezivu istinu: "Pretukao me…

Kurir pre 9 sati
Dana 21. septembra 2026. godine u 10 časova u SVR Skoplje prijavljeno je iz kompleksa klinika "Majka Tereza" da je kod njih sa teškim telesnim povredama dovezen R. J. (35) iz Štipa. Prema prijavi, otac povređenog izjavio je da je 16. septembra iz jedne… »
Otišao na lečenje, a završio u bolnici sa teškim povredama: Porodici rekli da je pao sa kreveta, on tvrdi da je pretučen

Otišao na lečenje, a završio u bolnici sa teškim povredama: Porodici rekli da je pao sa kreveta, on tvrdi da je pretučen

Dnevnik pre 9 sati
Pacijent (35) iz Štipa prebačen je sa teškim telesnim povredama u kompleks klinika „Majka Tereza“ u Skoplju, nakon što je tokom lečenja u jednoj zdravstvenoj ustanovi kod Đevđelije navodno došlo do fizičkog napada. Kako prenose mediji, slučaj je… »
Pao je s kreveta! Ne, pretukao ga je bolničar! Muškarac iz Štipa teško povređen: Otac priča jedno, on drugo.

Pao je s kreveta! Ne, pretukao ga je bolničar! Muškarac iz Štipa teško povređen: Otac priča jedno, on drugo.

Telegraf pre 10 sati
Dana 21. septembra 2026. godine u 10 časova u SVR Skoplje prijavljeno je iz kompleksa klinika "Majka Tereza" da je kod njih sa teškim telesnim povredama dovezen R. J. (35) iz Štipa, piše portal Kurir.mk. Prema prijavi, otac povređenog izjavio je da je… »

Vesti dana »