Povezane vesti

"Darko je bio pod pretnjama" Pretučena Kika šokirala tvrdnjama o Laziću i bratu: "Bio je kod mene u stanu..."

"Darko je bio pod pretnjama" Pretučena Kika šokirala tvrdnjama o Laziću i bratu: "Bio je kod mene u stanu..."

Telegraf pre 21 sat
Influenserka Kristina Kika Živković otkrila je potresne detalje fizičkog i psihičkog maltretiranja koje je doživela od bivšeg partnera, objašnjavajući šta se sve dešavalo iza zatvorenih vrata. Kika je istakla da se trudi da bude dobro i da ima veliku… »
"Tukao me je preko podliva, u bolnici su mi se borili za život" Influenserka za "Blic" o nasilju koje je doživela od bivšeg…

"Tukao me je preko podliva, u bolnici su mi se borili za život" Influenserka za "Blic" o nasilju koje je doživela od bivšeg…

Blic pre 23 sata
Opisala je brutalno prebijanje, vezivanje, pretnje oružjem i dugogodišnju izolaciju od porodice i prijatelja. Nakon bekstva završila je u bolnici sa teškim povredama i sepsom, a sada živi u strahu uz podršku porodice i javnosti. Influenserka Kristina… »
"Pokušao je da me ubije, ne znam kako sam živa ostala" Potresna ispovest Kristine koju je bivši dečko unakazio od batina -…

"Pokušao je da me ubije, ne znam kako sam živa ostala" Potresna ispovest Kristine koju je bivši dečko unakazio od batina -…

Kurir pre 24 sata
Sve je kulminiralo u noći 31. maja, kada joj se život pretvorio u košmar. Zahvaljujući snimku koji je dospeo u javnost, a koji je ona pustila, smogla je hrabrosti da prekine ćutanje, shvatila je da to znači spasiti život. Brutalni udarci, modrice i… »

Vesti dana »