Povezane vesti
Melanija Tramp: Donaldu uvek kažem šta stvarno mislim i kada ne želi da čuje
Newsmax Balkans pre 6 sati
Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp izjavila je danas da svom suprugu, američkom predsedniku Donaldu Trampu, uvek otvoreno kaže šta misli o njegovim govorima i intervjuima, čak i kada on, kako je navela, "ponekad ne želi to da čuje"… »
Euronews pre 7 sati
Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp izjavila je danas da svom suprugu, američkom predsedniku Donaldu Trampu, uvek otvoreno kaže šta misli o njegovim govorima i intervjuima, čak i kada on, kako je navela, "ponekad ne želi to da čuje"… »
Melanija Tramp: Donaldu uvek kažem šta mislim i kada ne želi da čuje
Politika pre 7 sati
Dodala je da njen suprug „radi bez prestanka” i da ima „više energije od bilo koga”. VAŠINGTON – Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp izjavila je danas da svom suprugu, američkom predsedniku Donaldu Trampu, uvek otvoreno kaže šta misli o… »
Večernje novosti pre 7 sati
PRVA dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp izjavila je danas da svom suprugu, američkom predsedniku Donaldu Trampu, uvek otvoreno kaže šta misli o njegovim govorima i intervjuima, čak i kada on, kako je navela, "ponekad ne želi to da čuje"… »
Vesti dana »
Šef ukrajinske diplomatije u UN: Ukrajina spremna za neposredni prekid vatre
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Prognoza vremena za četvrtak 24. septembar 2026: Pretežno vedro, temperatura do 25 stepeni
Beta pre 3 satajoš 3 povezane
RIK sumnja u pravnu valjanost izjava podrške za izbornu listu Bogoljuba Karića, traže proveru
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Neviđena senzacija na Evropskom prvenstvu, čudo o kojem će se dugo pričati
Nova pre 4 satijoš 2 povezane