Povezane vesti

Melanija Tramp: Donaldu uvek kažem šta stvarno mislim i kada ne želi da čuje

Newsmax Balkans pre 6 sati
Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp izjavila je danas da svom suprugu, američkom predsedniku Donaldu Trampu, uvek otvoreno kaže šta misli o njegovim govorima i intervjuima, čak i kada on, kako je navela, "ponekad ne želi to da čuje"… »

Euronews pre 7 sati
Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp izjavila je danas da svom suprugu, američkom predsedniku Donaldu Trampu, uvek otvoreno kaže šta misli o njegovim govorima i intervjuima, čak i kada on, kako je navela, "ponekad ne želi to da čuje"… »
Melanija Tramp: Donaldu uvek kažem šta mislim i kada ne želi da čuje

Melanija Tramp: Donaldu uvek kažem šta mislim i kada ne želi da čuje

Politika pre 7 sati
Dodala je da njen suprug „radi bez prestanka” i da ima „više energije od bilo koga”. VAŠINGTON – Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp izjavila je danas da svom suprugu, američkom predsedniku Donaldu Trampu, uvek otvoreno kaže šta misli o… »

Večernje novosti pre 7 sati
PRVA dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp izjavila je danas da svom suprugu, američkom predsedniku Donaldu Trampu, uvek otvoreno kaže šta misli o njegovim govorima i intervjuima, čak i kada on, kako je navela, "ponekad ne želi to da čuje"… »

Vesti dana »