Povezane vesti

Mladi Finac van sebe posle istorijske pobede: "Počeo sam da se ježim"

Mladi Finac van sebe posle istorijske pobede: "Počeo sam da se ježim"

B92 pre 41 minuta
Najmlađi član postave Finske Noa Martila prokomentarisao je pobedu svoje reprezentacije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u odbojci. Finci su u borbi za polufinale na veliko iznenađenje savladali domaćina Italiju u prepunoj dvorani u Torinu, čime su… »
Kunari: Dogovorio sam se sa momcima da uvek budemo gladni

Kunari: Dogovorio sam se sa momcima da uvek budemo gladni

Sport klub pre 1 sat
Selektor Finske, 44-godišnji Oli Kunari, odveo je svoju reprezentaciju u polufinale 34. Evropskog prvenstva, posle istorijske pobede protiv Italije. Tako će "Ledeni" drugi put igrati za medalju na šampionatu Starog kontinenta, prvi put posle 19 godina… »
Martila mlađi: Naježio sam se kad je pala poslednja lopta

Martila mlađi: Naježio sam se kad je pala poslednja lopta

Sport klub pre 2 sata
Noa Martila (21), najmlađi član finske postave, koja je u sredu načinila najveću senzaciju na Evropskom prvenstvu, eliminisavši Italiju u četvrtfinalu, sa puno emocija prokomentarisao je kraj meča u dvorani "Palavela". „Počeo sam da se ježim. Bio je baš… »
Senzacija za pamćenje! Domaćin ispao posle drame u pet setova - autsajder napravio čudo i srušio svetskog šampiona!

Senzacija za pamćenje! Domaćin ispao posle drame u pet setova - autsajder napravio čudo i srušio svetskog šampiona!

Kurir pre 4 sati
Finska je napravila ono što gotovo niko nije mogao da zamisli - izbacila je domaćina i aktuelnog svetskog šampiona Italiju u četvrtfinalu Evropskog prvenstva i prvi put posle skoro dve decenije stigla do završnice kontinentalnog šampionata. U prepunoj… »
Iznenađenje Finske: Eliminisala svetskog prvaka Italiju i drugi put u istoriji prošla u polufinale EP

Iznenađenje Finske: Eliminisala svetskog prvaka Italiju i drugi put u istoriji prošla u polufinale EP

Dnevnik pre 3 sata
Muška odbojkaška reprezentacija Finske plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je u Torinu u četvrtfinalu pobedila Italiju rezultatom 3:2 (21:25, 28:26, 25:16, 20:25, 15:13). Najefikasniji u reprezentaciji Finske bio je Jonas Jokela sa 28… »
Senzacija veka! "Liliputanci" izbacili dvostrukog prvaka sveta sa Evropskog prvenstva

Senzacija veka! "Liliputanci" izbacili dvostrukog prvaka sveta sa Evropskog prvenstva

Večernje novosti pre 4 sati
Muška odbojkaška reprezentacija Finske priredila je najveću senzaciju u modernoj istoriji evropske odbojke, pošto je u dramatičnom četvrtfinalu Evropskog prvenstva usred Torina eliminisala dvostrukog uzastopnog prvaka sveta i glavnog favorita za zlato… »
Neviđena senzacija na Evropskom prvenstvu, čudo o kojem će se dugo pričati

Neviđena senzacija na Evropskom prvenstvu, čudo o kojem će se dugo pričati

Nova pre 10 sati
Reprezentacija Finske priredila je najveće iznenađenje u novijoj istoriji evropske odbojke pošto je u četvrtfinalu Evropskog prvenstva savladala domaćina Italiju rezultatom 3:2 (21:25, 28:26, 25:16, 20:25, 15:13) i ostavila dvoranu u Torinu u potpunoj… »
Odbojkaši Finske pobedili Italiju

Odbojkaši Finske pobedili Italiju

Politika pre 10 sati
Finska će u polufinalu Evropskog prvenstva igrati protiv Francuske, u drugom polufinalu sastaće se Poljska i Slovenija. TORINO – Muška odbojkaška reprezentacija Finske plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u Torinu u… »
Finska izbacila Italiju iz borbe za medalju i napravila najveću senzaciju na Evropskom prvenstvu u odbojci

Finska izbacila Italiju iz borbe za medalju i napravila najveću senzaciju na Evropskom prvenstvu u odbojci

Danas pre 11 sati
Odbojkaši Fisnke plasirali su se u polufinale Evropskog prvenstva nakon spektaklularnog trijumfa u četvrtfinalu protiv selekcije Italije rezultatom 3:2 u setovima (25:21, 26:28, 16:25, 25:20, 15:13). Italija je bolje započela meč i zasluženo je osvojila… »

Vesti dana »