Povezane vesti

Karleuša sinoć uhvaćena sa 25 godine mlađim u provodu: Bio Čolin zet, a sad se ne odvaja od Jelene

Karleuša sinoć uhvaćena sa 25 godine mlađim u provodu: Bio Čolin zet, a sad se ne odvaja od Jelene

Telegraf pre 1 dan
Danas, gotovo sve mreže bile su preplavljene licitacijom ko je dečko i koji je njegov identitet. I dok javnost spekuliše da li je u pitanju nova romansa, JK je poručila da voli piletinu i da je mladić sa snimka samo njen dobar drug, i da je u pitanju maneken Aleksandar Ševo koji ima samo 23 godina. Aleksandar je mlađi od Jelene 25 godina, a upoznali su se preko zajedničkih saradnika. Inače, on je zaposlen u jednoj poznatoj modnoj agenciji i bio je u Jeleninom spotu… »
Evo ko je tajanstveni momak koji provodi vreme sa JK! Svi uzdišu za njegovom lepotom, a ne znaju da je bio sa ćerkom poznatog…

Evo ko je tajanstveni momak koji provodi vreme sa JK! Svi uzdišu za njegovom lepotom, a ne znaju da je bio sa ćerkom poznatog…

Kurir pre 1 dan
Poznata pevačica i članica žirija " Pinkovih zvezda" Jelena Karleuša uživala je u noćnom izlasku sa mlađim muškarcem, koji je privukao pažnju svih prisutnih, ali i medija! I dok javnost spekuliše da li je u pitanju nova romansa, JK je poručila da voli piletinu i da je mladić sa snimka samo njen dobar drug, mi otkrivamo identitet misterioznog momka s kojim je Jelena uhvaćena, a u pitanju je maneken Aleksandar Ševo koji ima samo 23 godina. Aleksandar je mlađi od… »
Otkriveno ko je muškarac s kojim je uhvaćena Jelena Karleuša: Duplo mlađi od nje, bio u vezi sa Čolinom ćerkom

Otkriveno ko je muškarac s kojim je uhvaćena Jelena Karleuša: Duplo mlađi od nje, bio u vezi sa Čolinom ćerkom

Mondo pre 1 dan
Nakon spekulacija javnosti, Jelena je poručila da "voli piletinu", ali i da je mladić sa snimka samo njen dobar drug.Sada je Pink otkrio i o kome je reč. U pitanju je maneken Aleksandar Ševo koji ima samo 23 godina.Aleksandar je mlađi od Jelene 25 godina, a upoznali su se preko zajedničkih saradnika. Inače, on je zaposlen u jednoj poznatoj modnoj agenciji i bio je u Jeleninom spotu za novu pesmu ''Balkan boy''. Jelenu i Aleksandra zbližili su novi projekti i… »
"Činjenica je da volim mlađe muškarce", JK za Kurir progovorila o dečku s kojim je uhvaćena noćas u provodu

"Činjenica je da volim mlađe muškarce", JK za Kurir progovorila o dečku s kojim je uhvaćena noćas u provodu

Kurir pre 1 dan
Odmah smo je upitali o sinoćnjem izlasku i fotografijama koje su isplivale u javnost, gde ona uživa u provodu sa mlađim muškarcem. Na pitanje da li je probala piletinu, Jelena je odgovorila u svom stilu - Ja piletinu ne jedem ja sam vegeterijanac. Činjenica je da su svi moji muškarci uvek bili mlađi i da ja volim mlađe. Jer muškarci stare brže od žena. U provodu je bilo super, ali to mi je prijatelj, a i da je bilo šta drugo ne bih vam rekla. Mislim, o meni se sve… »
VOLIM MLAĐE MUŠKARCE ŠTA JE PROBLEM? Jelena Karleuša progovorila o fantazijama!

VOLIM MLAĐE MUŠKARCE ŠTA JE PROBLEM? Jelena Karleuša progovorila o fantazijama!

Svet & Skandal pre 1 dan
Povod za brojna pitanja novinara bile su fotografije iz noćnog provoda na kojima je pevačica uslikana u društvu mlađeg muškarca. Iako su mnogi posumnjali da je u pitanju nova emotivna priča, Jelena Karleuša je u svom prepoznatljivom stilu otkrila pravu istinu o misterioznom partneru iz provoda. Na pitanje da li je „probala piletinu“, muzička zvezda je dala duhovit i direktan odgovor: „Ja piletinu ne jedem, ja sam vegetarijanac. Činjenica je da su svi moji muškarci… »
Snimili smo Karleušu u noćnom provodu: Ne odvaja se od mlađeg muškarca, sa njom i ova poznata žena sa estrade

Snimili smo Karleušu u noćnom provodu: Ne odvaja se od mlađeg muškarca, sa njom i ova poznata žena sa estrade

Telegraf pre 1 dan
Pop diva je izašla u Nacionalnu klasu, jedno od najpopularnijih mesta za izlaske u Beogradu, gde je zauzela poseban separe. Bila je u društvu mlađeg muškarca, ali i ženske osobe koja je dobro poznata javnosti. Reč je o tekstopiscu Jovani Radosavljević, koja je Karleuši napisala dve nove pesme "Balkanboy" i "Sad je sve okej". Karleuša je za ovu priliku obukla teksas šorc koji je istakao njene atribute, dok je gore nosila crni top koji je otkrivao bujni dekolte.… »
Karleuša zakupila separe, a svi gledali u njega! Mlađi muškarac se nije odvajao od pevačice

Karleuša zakupila separe, a svi gledali u njega! Mlađi muškarac se nije odvajao od pevačice

Kurir pre 1 dan
Za večernji izlazak odabrala je jedan popularni beogradski klub, gde je zakupila separe i uživala do kasnih sati. Karleuša je stigla vidno raspoložena, a pažnju prisutnih privuklo je i društvo sa kojim je provodila veče. Od pevačice se gotovo nije odvajao mlađi muškarac, koji do sada nije poznat javnosti, što je odmah izazvalo znatiželju prisutnih. Sa Jelenom je bila i tekstopisac Jovana Radosavljević, sa kojom pevačica u poslednje vreme sarađuje. Jovana potpisuje… »
Karleuša u noćnom provodu sa mlađim muškarcem: Pevačica ispratila ćerku u Milano pa se bacila na uživanje

Karleuša u noćnom provodu sa mlađim muškarcem: Pevačica ispratila ćerku u Milano pa se bacila na uživanje

Mondo pre 1 dan
Na lice mesta došla je dobro raspoložena, a mnogima nije promaklo i ko joj je pravio društvo. Od nje se sve vreme nije odvajao mlađi muškarac nepoznat javnosti, a sa Jelenom je bila tekstopisac Jovana Radosavljević koja joj je napisala dve nove pesme "Balkanboy" i "Sad je sve okej". Inače, Karleuša je pre nekoliko dana otkrila za medije da je njena ćerka napustila Srbiju, te da se preselila u Milano gde će studirati modu, kao i da je jako zabrinuta za nju: "Jako se… »

Vesti dana »