Povezane vesti
Medvedica je Viktoru smrskala lice i otkinula vilicu: Teško povređen prešao je kilometar i po da pronađe pomoć
Telegraf pre 3 dana
Ova jesen ostaće upamćena kao rekordna po broju napada medveda u Rusiji, a najmanje 14 osoba je izgubilo život. Kada se sa “gospodarom šume“ suočite oči u oči, šanse za spas su minimalne. Ipak, čuda postoje. Viktor Seligejev izgubio je više od dva litra krvi, ali je teško povređen uspeo da pređe kilometar i po kroz gustu tajgu. O svom iskustvu je govorio za RIA Novosti, u sklopu priče o ljudima koji su preživeli susrete s divljim zverima. Na Viktorovom licu su… »
"Skočila je na mene i potpuno me rastrgla" Zver od 200 kilograma mu lomila rebra: Viktor preživeo horor, pa pešačio kilometar…
Blic pre 4 dana
Međutim, postoje i slučajevi u kojima su ljudi preživeli susrete sa velikim predatorima. Među njima je i Viktor Seligejev, koga je napao medved dok je sakupljao pinjole u tajgi. Na njegovom licu se i dalje nalaze duboki ožiljci od ujeda. Medved mu je teško povredio ruku, zgnječio nos i potpuno otkinuo gornju vilicu. „Lekari koji su me transportovali šapnuli su da sa takvim povredama nema smisla da me vode u bolnicu. Imao sam sreće“, rekao je Seligejev za RIA… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Kremlj: Još nije odlučeno o odlasku Putina na samit G20; Rusi pogodili dva data centra u Kijevu
RTV pre 2 satajoš 3 povezane
Ovo niste videli u TV prenosu! Vatrogasac prišao kavezu, Holanđani prihvatili igru – usledio šou za pamćenje! (video)
Kurir pre 2 minutajoš 10 povezanih