Povezane vesti

Italijan otvorio usta i otkrio surovu istinu o Dušanu Vlahoviću koju niko nije smeo da kaže!

Italijan otvorio usta i otkrio surovu istinu o Dušanu Vlahoviću koju niko nije smeo da kaže!

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: Elmedin Hajrovic/ATAImages Srpski napadač Dušan Vlahović letos je bez obeštećenja pojačao turski Bešiktaš, nakon što se, uprkos ogromnom finansijskom ulaganju od blizu 200 miliona evra, nije proslavio tokom četiri i po godine provedene u Juventusu. Ipak, prelazak na Bosfor ponovo ga je spojio sa čovekom pod čijom je komandom eksplodirao u Firenci – Vinčencom Italijanom. Italijanski stručnjak ne krije da je fasciniran kvalitetima 48-godišnjeg napadača. - On je… »
Otkriveno kako je Dušan Vlahović izabrao Bešiktaš: "Bio je u kontaktu sa brojnim klubovima, ali..."

Otkriveno kako je Dušan Vlahović izabrao Bešiktaš: "Bio je u kontaktu sa brojnim klubovima, ali..."

Telegraf pre 1 dan
Zadužio je opremu Bešiktaša, a opštepoznato je da je ključnu ulogu u ovom spektakularnom transferu koji je potresao Istanbul odigrao trener ekipe, Vinćenco Italijano. Njih dvojica imaju odličan odnos još iz perioda kada su sarađivali u Fiorentini, a italijanski stručnjak je u intervjuu za "Korijere" detaljno objasnio kako su tekli pregovori i realizacija ovog posla. - Razgovarao sam sa njim čim sam došao u Bešiktaš. Hteo sam da razumem situaciju, jer je odlazio iz… »
„Vlahović je najbolji igrač kojeg sam trenirao“

„Vlahović je najbolji igrač kojeg sam trenirao“

Sport klub pre 23 sata
Italijano, koji je sa Vlahovićem sarađivao i u Fiorentini, nazvao je reprezentativca Srbije najboljim fudbalerom kojeg je trenirao. Trener Bešiktaša otkrio je da je i sam učestvovao u pokušaju da Vlahovića dovede u Istanbul. „Vlahović je najbolji igrač kojeg sam trenirao. Klub se složio sa mnom da pokušamo da ga dovedemo. Na kraju smo dobili 26-godišnjeg igrača koji i dalje poseduje veliki kvalitet i pred kojim je budućnost“, rekao je Italijano. Italijanski… »
Italijanovi hvalospevi Vlahoviću: „Najboljeg imam sa sobom – to je Dušan“

Italijanovi hvalospevi Vlahoviću: „Najboljeg imam sa sobom – to je Dušan“

Večernje novosti pre 1 dan
Murat Sengul / AFP / Profimedia Trener Bešiktaša Vinćenco Italijano nema dilemu ko je najbolji napadač sa kojim je radio. Srpskog reprezentativca dobro poznaje još iz zajedničkog perioda u Fiorentini, a sada pokušava da ga u Bešiktašu vrati u formu koja ga je krasila pre nekoliko godina. - Najboljeg imam sa sobom – to je Dušan, zbog svega što mi je pružio tokom tih šest meseci u Firenci. I to uz svo poštovanje prema ostalima. Nadam se da će nastaviti da se ponaša… »
Velike reči Italijana o Vlahoviću: "Najbolji kog sam trenirao, može još mnogo"

Velike reči Italijana o Vlahoviću: "Najbolji kog sam trenirao, može još mnogo"

B92 pre 1 dan
Italijano je bio prvi Vlahovićev trener od odlaska srpskog fudbalera iz Partizana. Njihov zajednički rad u Fiorentini bio je više nego plodonosan. Srbin se nadavao golova i sebi isposllovao veliki transfer u Juventus. Putevi su im se ponovo ukrstili ovog leta tamo gde je malo ko očekivao - u Bešiktašu. Italijano je za Korijere delo Sport, pored ostalog, pričao upravo o tome kako je došlo do toga da Vlahović, iako tražen od brojnih većih klubova, na kraju završi u… »
„Ti ga ubedi, ja plaćam koliko god treba!“ Predsednik Bešiktaša otkrio tajnu Vlahovićevog transfera! Ključna akcija odvila se…

„Ti ga ubedi, ja plaćam koliko god treba!“ Predsednik Bešiktaša otkrio tajnu Vlahovićevog transfera! Ključna akcija odvila se…

Kurir pre 1 dan
Sada je prvi čovek turskog velikana, Serdal Adali, otkrio kako je zapravo izgledala akcija dovođenja srpskog napadača. Adali je u razgovoru za tursku televiziju "A Spor" otkrio detalje pregovora. Kako je objasnio, Vlahović je bio na njihovom spisku želja još pre nego što je Vinćenco Italijano postao trener, a kada je Italijan video ime srpskog golgetera, odmah je bilo jasno da bi posao mogao da bude i te kako komplikovan. Adali tvrdi da Bešiktaš praktično nije ni… »

Vesti dana »