Povezane vesti
Italijan otvorio usta i otkrio surovu istinu o Dušanu Vlahoviću koju niko nije smeo da kaže!
Večernje novosti pre 1 dan
Foto: Elmedin Hajrovic/ATAImages Srpski napadač Dušan Vlahović letos je bez obeštećenja pojačao turski Bešiktaš, nakon što se, uprkos ogromnom finansijskom ulaganju od blizu 200 miliona evra, nije proslavio tokom četiri i po godine provedene u Juventusu. Ipak, prelazak na Bosfor ponovo ga je spojio sa čovekom pod čijom je komandom eksplodirao u Firenci – Vinčencom Italijanom. Italijanski stručnjak ne krije da je fasciniran kvalitetima 48-godišnjeg napadača. - On je… »
Otkriveno kako je Dušan Vlahović izabrao Bešiktaš: "Bio je u kontaktu sa brojnim klubovima, ali..."
Telegraf pre 1 dan
Zadužio je opremu Bešiktaša, a opštepoznato je da je ključnu ulogu u ovom spektakularnom transferu koji je potresao Istanbul odigrao trener ekipe, Vinćenco Italijano. Njih dvojica imaju odličan odnos još iz perioda kada su sarađivali u Fiorentini, a italijanski stručnjak je u intervjuu za "Korijere" detaljno objasnio kako su tekli pregovori i realizacija ovog posla. - Razgovarao sam sa njim čim sam došao u Bešiktaš. Hteo sam da razumem situaciju, jer je odlazio iz… »
„Vlahović je najbolji igrač kojeg sam trenirao“
Sport klub pre 23 sata
Italijano, koji je sa Vlahovićem sarađivao i u Fiorentini, nazvao je reprezentativca Srbije najboljim fudbalerom kojeg je trenirao. Trener Bešiktaša otkrio je da je i sam učestvovao u pokušaju da Vlahovića dovede u Istanbul. „Vlahović je najbolji igrač kojeg sam trenirao. Klub se složio sa mnom da pokušamo da ga dovedemo. Na kraju smo dobili 26-godišnjeg igrača koji i dalje poseduje veliki kvalitet i pred kojim je budućnost“, rekao je Italijano. Italijanski… »
Italijanovi hvalospevi Vlahoviću: „Najboljeg imam sa sobom – to je Dušan“
Večernje novosti pre 1 dan
Murat Sengul / AFP / Profimedia Trener Bešiktaša Vinćenco Italijano nema dilemu ko je najbolji napadač sa kojim je radio. Srpskog reprezentativca dobro poznaje još iz zajedničkog perioda u Fiorentini, a sada pokušava da ga u Bešiktašu vrati u formu koja ga je krasila pre nekoliko godina. - Najboljeg imam sa sobom – to je Dušan, zbog svega što mi je pružio tokom tih šest meseci u Firenci. I to uz svo poštovanje prema ostalima. Nadam se da će nastaviti da se ponaša… »
Velike reči Italijana o Vlahoviću: "Najbolji kog sam trenirao, može još mnogo"
B92 pre 1 dan
Italijano je bio prvi Vlahovićev trener od odlaska srpskog fudbalera iz Partizana. Njihov zajednički rad u Fiorentini bio je više nego plodonosan. Srbin se nadavao golova i sebi isposllovao veliki transfer u Juventus. Putevi su im se ponovo ukrstili ovog leta tamo gde je malo ko očekivao - u Bešiktašu. Italijano je za Korijere delo Sport, pored ostalog, pričao upravo o tome kako je došlo do toga da Vlahović, iako tražen od brojnih većih klubova, na kraju završi u… »
„Ti ga ubedi, ja plaćam koliko god treba!“ Predsednik Bešiktaša otkrio tajnu Vlahovićevog transfera! Ključna akcija odvila se…
Kurir pre 1 dan
Sada je prvi čovek turskog velikana, Serdal Adali, otkrio kako je zapravo izgledala akcija dovođenja srpskog napadača. Adali je u razgovoru za tursku televiziju "A Spor" otkrio detalje pregovora. Kako je objasnio, Vlahović je bio na njihovom spisku želja još pre nego što je Vinćenco Italijano postao trener, a kada je Italijan video ime srpskog golgetera, odmah je bilo jasno da bi posao mogao da bude i te kako komplikovan. Adali tvrdi da Bešiktaš praktično nije ni… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 28 povezanih
Završena isplata 6.000 dinara punoletnim građanima Srbije: Ispunjene sve tačke programa podrške
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 58 povezanih
Si Đinping u Americi: Gala večera, crveni tepih i neostvareni ciljevi
BBC News pre 2 satajoš 51 povezana
Premijer Republike Srpske: Studenti iz Srbije mogu održati skup u Banjaluci ako za to dobiju dozvolu od policije
Danas pre 31 minutajoš 41 povezana