Povezane vesti

STOJA NIJE OČEKIVALA OVAKVU REAKCIJU: Sin pevačice u programu uživo otkrio šta mu je majka rekla za devojku!

STOJA NIJE OČEKIVALA OVAKVU REAKCIJU: Sin pevačice u programu uživo otkrio šta mu je majka rekla za devojku!

Svet & Skandal pre 3 sata
Odnosi u rijalitiju „Elita 10“ ponovo su dostigli tačku ključanja nakon tvrdnji da folk pevačica Stojanka Novaković Stoja navodno ne podržava vezu svog sina Milana Popova sa 16 godina mlađom Radojkom Jovanović Radom. Tokom emisije, voditelj Milan… »
"Ne treba mi..." Nakon što je Stojin sin saznao da se mami ne dopada nova snajka promenio ploču: Pitali ga za Radojku, on…

"Ne treba mi..." Nakon što je Stojin sin saznao da se mami ne dopada nova snajka promenio ploču: Pitali ga za Radojku, on…

Kurir pre 4 sati
Milan Popov, sin pevačice Stoje, po ulasku u rijaliti ubrzo je pronašao 16 godina mlađu partnerku, Radojku! Milan je uživao u odnosu sa partnerkom, a onda je stigla informacija iz spoljnog sveta, koja je izgleda promenila sve. Milan Milošević mu je juče… »
"Ne treba mi 4. dete" Stojin sin saznao da majka ne podržava njegovu vezu: Oglasio se, ovo niko nije očekivao

"Ne treba mi 4. dete" Stojin sin saznao da majka ne podržava njegovu vezu: Oglasio se, ovo niko nije očekivao

Telegraf pre 3 sata
Milan Popov, sin pevačice Stojanke Novaković Stoje otkako je ušao u Elitu privlači veliku pažnju. Danas su u zalagaonici takmičari donosili svoje stvari, a Milan Popov je izvođenjem pesme "Bela Ciganka" i iskrenim priznanjem obeležio dan. Nakon Jovane… »
"Ne treba mi četvrto dete" Stojin sin promenio ploču nakon što je saznao da pevačica ne podržava njegovu vezu: Ovo niko nije…

"Ne treba mi četvrto dete" Stojin sin promenio ploču nakon što je saznao da pevačica ne podržava njegovu vezu: Ovo niko nije…

Blic pre 4 sati
Milan Popov je izazvao pažnju svojim pevanjem pesme „Bela Ciganka” i ličnim priznanjem. Milan je prilikom zalaganja poklonjenih stvari od majke otpevao pesmu i otvoreno govorio o svom odnosu s Radojkom. Atmosfera u zalagaonici dostigla je usijanje kada… »
Stojin sin prekinuo emisiju, obratio se majci: Saznao šta ona misli o njegovoj devojci, poručio joj jedno

Stojin sin prekinuo emisiju, obratio se majci: Saznao šta ona misli o njegovoj devojci, poručio joj jedno

Mondo pre 6 sati
Odnosi u rijalitiju "Elita 10" ponovo su dostigli tačku ključanja nakon tvrdnji da folk pevačica Stojanka Novaković Stoja navodno ne podržava vezu svog sina Milana Popova sa 16 godina mlađom Radojkom Jovanović Radom. Tokom emisije, voditelj Milan… »
"Stoja ne podnosi snajku i blam je izbora njenog sina" Milan sve saznao pred kamerama, pa poručio: Morala bi da...

"Stoja ne podnosi snajku i blam je izbora njenog sina" Milan sve saznao pred kamerama, pa poručio: Morala bi da...

Kurir pre 7 sati
Milan Popov, sin pevačice Stojanke Novaković Stoje, našao se na meti škakljivog pitanja kada mu je voditelj Milan Milošević preneo tvrdnje koje se tiču njegove majke i emotivne veze sa Radojkom Jovanović Radom. Naime, pred svima je izneta tvrdnja da… »
Milan prekinuo emisiju i direktno se obrati Stoji: Sin pevačice saznao šta ona misli o njegovoj devojci: "To je moj izbor"

Milan prekinuo emisiju i direktno se obrati Stoji: Sin pevačice saznao šta ona misli o njegovoj devojci: "To je moj izbor"

Blic pre 9 sati
Gledaoci su postavili direktno pitanje Milanu o stavu njegove majke prema njegovoj partnerki, na šta je on izjavio da ne veruje u glasine dok ih sam ne čuje od majke. Radojka je naglasila da ne veruje u priče o negativnom stavu Stoje, jer se još nisu… »
Stojin sin saznao šta pevačica misli o njegovoj devojci, javno joj se obratio u Eliti: "To je moj izbor!"

Stojin sin saznao šta pevačica misli o njegovoj devojci, javno joj se obratio u Eliti: "To je moj izbor!"

Telegraf pre 8 sati
Odnosi u "Eliti 10" ponovo su uzburkani nakon tvrdnji da pevačica Stojanka Novaković Stoja navodno ne podržava vezu svog sina Milana Popova i 16 godina mlađe Radojke Jovanović. Tokom emisije, voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje gledalaca koje se… »

Vesti dana »